5 hónapos, anyatejes kislányomat kínáljam vízzel ebben a melegben?
6-szor szopizik naponta, eddig nem ivott semmit, most sem nyűgös, csak én gondolom, hogy jól eshetne neki... vagy felesleges?
Köszönöm!
1-1 korttyal próbálkozhatsz. Pisil eleget? Kevesebbet, mint eddig? Csak anyatejet kap, vagy kóstolgat már? Nem száraz a szája..?
Ha van elég pisi, és pozitív dolgokat látsz rajta (és bírod), akkor nem muszáj vizet is innia. Viszont azt tudnod kell, hogy a szomjas kiszáradás közeli pici pont, hogy nem sír, csak még inkább csendben van, mint máskor. Jól összezavarlak? Nagyjából ilyen idős volt a legkisebb fiam, amikor pár korty vizet kapott (úgy, hogy rendesen enni csak 7,5 hónaposan kezdett, többek között a meleg miatt sem akart enni gondolom)
Az én lányom sosem számoltam hányszor szoptatom, de szerintem minimum 10-12-szer.
Sokszor csak pár korty erejéig megitatom, így semmi szüksége vízre.
A napi 6 szoptatás elég kevésnek tűnik ilyen melegben.
Kinek jó már megint a pontozgatás?
Ilyen idősen megkínálhatod nyugodtan, vagy elfogadja, vagy nem. De semmi baja nem lesz tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!