Miért dönt úgy valaki, hogy 3,5hónapos anyatejes babáját elkezdi hozzátáplálni?
mert tudatlan, vagy épp a saját feje után megy,nem a gyerek érdeke az első....
utánna itt sír, mert ekcémás, allergiás a gyereke, csak későn látja be, hogy jól kicseszett szegénnyel, ha egyáltalán belátja....
kifogás, indok persze mindig van.
Az én lányom 4 hónapos volt, amikor a gyerekorvos mondta, hogy most már elkezdhetem a hozzátáplálást. Én meg hiszek az orvosnak, a tápszeres babáknál is 4 hónaposan kezdik.
És nem gondolnám, hogy egyből pacallal tömi, hanem gondolom, ad neki egy kanálka almát, csak kóstoltat.
Egyébként mindenki maga dönti el, hogyan neveli fel a gyerekét.
Első vagyok
szerintem bármely korosztályban megtalálhatók a gyomorfekélyes, daganatos, allergiás felnőttek...
akik bizony korán lettek hozzátáplálva
De mindegy mert ezt hiába magyarárázni annak, aki mást vett a fejébe.
Mondjuk én simán leváltanám azt a gyerekorvost,aki a WHO ajánlásnak ellent mond...
Az biztos, hogy én nem értem meg egy kicsit sem azokat,akik nem bírják kivárni azt a pár hónapot....
Mert estére már kevesebb tej termelődött a napi teendők elvégzése után és az uzsonna (5-6 óra közötti étkezés) gabona-majd tejpépremtörténő kiváltásával kerültem el az esti üvöltést és a tápszerrel való kiegészítést. Kanállal kapta a gabonapépet, így nem szokott le a cumisüveg kedvéért a ciciről.
4 hónaposan kezdtük az uzsit, 5 hónaposan a tízórait, pár nap múlva 6 hónapos lesz, kezdjük az ebédet majd. Emellett naponta 3-4x cicit kér, mert szomjas lehet. Reggel, este és éjjel is cici van még.
Miért tetted fel ilyen elítélően a kérdést? Nem ördögtől való a hozzátáplálás, ahogyan a tápszer sem. De sajnos nem mindenkinek megy a long-life szoptatás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!