Kizárólag anyatejes babátokat mikor kezdtétek hozzátáplálni?
Semmi esetre se keverj tápszert bele, felesleges lenne.
Gabona még nem kell neki, meg tejpépek sem.
5-6 hós kor között minden gyereknél ell lehet kezdeni a hozzá táplálást. Èn Németországban élek, itt is óriási az anyatejes kampány, de itt ezt mondja mindenki, hogy 5-6 hós kora között, legkésöbb a betöltött 6-ik hónaptól.
Mert hogy a hozzá táplálás nem egy verseny és a gyomornak idö kell mire képes befogadni nagyobb mennyiséget, így ha elkezded az 5-ik hónap körül akkor már több mint 6 hós lesz mire egy étkezést kiváltasz.
Sajnos Mo-n mindenki szeret a ló túloldalára esni. Anyatejet nyomják az elsö 6 hónapban, majd szinte már pörkölttel kezdik és onnatól meg tömik a gyerekbe az "egészséges" tejpépeket, meg a zsírosabbnál zsírosabb ételeket.
Ha úgy érzed a betöltött 4-ik hónaptól elakarod kezdeni akkor kezdjed.
Èn a zöldséget ajánlanám, az sokkal kevésbé terhelö a gyomorra. pl elsö hét csak répa, második hét csak paszternák, aztán jöhet, krumpli, sütötök stb...
gyümölcsöt elég csak késöbb adni neki, a gyümölcsök rettentöen savassak, megterhelö a pici gyomronak.
3-as: A Sinlac tele van cukorral!!
Szacharóz és glükózszirup is van benne, ettől olyan édes, ezért szereti a legtöbb baba.
Én is ezt kezdtem adni a lányomnak 5 hónaposan esténként, mert már kevés volt a tej neki éjszakára.
5 és fél hónaposan kezdtem el kóstoltatni vele az almát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!