Kizárólag anyatejes babátokat mikor kezdtétek hozzátáplálni?
Figyelt kérdés
4 hós a babóm és minden étkezésnél úgy néz... napközben mintha kevesebb lenne a tejem, vagy csak neki nem elég... reggel tudok pluszban lefejni 2 dl, abból kap este vagy 100 ml, mert az esti már nem elég, pedig fejek is utána... Pihenni nem nagyon tudok, van egy 2,5 éves is velünk. Én két éves koromig szopiztam, de Anyukám javasolta, hogy most már egy pici banánt, anyatejjel keverve adjak neki napközben, én már 2 hósan kaptam.. Tudom, hogy most 6 hóig kizárólag anyatej a trend, de azt is olvasom, hogy 5 hóstól gabona menjen, hogy ne legyen később gluténérzékeny, és a 4 hós gyümölcspüréket is látom a boltban. Akkor meg inkább gyümi mint tápszer nem? az mégis vmi kivonat meg kémiai út, a gyümi meg gyümi..2013. máj. 22. 07:36
11/12 anonim válasza:
5 hónaposan kezdtük ez: almalé, almapüré, sárgarépapüré, barack, alma+gabonapehely. Itt tartunk. Most 5,5 hónapos és már tízóraira gyümölcs pürét + vizet kap és utána nem szopizik. Szerintem 5 hósan simán elkezdheted. Én addig várnék a helyedben.
Tápszer felesleges, kezd zöldséggel gyümölccsel meg vízzel. Így is kiválthatsz étkezést. Amíg van 3-4 szopi, addig nem kell tápszer.
12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, én cicire tenném gyakrabban is, de nem kéri... 8,12,16,20h ilyenkor eszik és kicsit szív mikor elalszik 9.30, 14, 18.40 h körül. Nem rossz ízű a tejem és végülis napközben is van még benne csak nyöszörög uána.. meg rángatja a bimbóm a szájával... 22-07-ig alszik...
2013. máj. 22. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!