Vigyem orvoshoz a 10hetes kislányomat? Anyatejes, néha teázik. Tegnap háromszor kakált jó nagy adagokat, ma reggel megint. Nem sok ez?
Én pont most fogom vinni a 8 hetes Kislányomat hasonló problémákkal. Vígasztalhatatlanul sír (ordít), ha épp nem eszik, vagy nem alszik. De az alvása is baromi nyugtalan, és kevés (van olyan nap, hogy napközben össze-vissza csak 2 órát alszik). Olyan szélgörcsei vannak, hogy néha azt hiszem szétszakad szegénykém. Tejem van bőven, de az ismerősök már riogatnak, hogy tutti nem elég tápláló neki. Na majd doki néni eldönti. A kaki ügyben nekünk az van, hogy szinte minden pelusunk tele van. Azt mondták ez normális. Engem mondjuk picit zavar, merthát így mit hasznosít a kicsi szervezete. Szóval nálunk látod hasonló a helyzet.
Majd délután megírom mit intéztem. Már a kiborulás és tehetetlenség szélén állok, úgyhogy ezért kértem, hogy nézzek meg Manókát.
Szia! Sajnos ez egy ilyen időszak:( Semmi kóros nincs a babádban, túl kell élni ezt az időszakot. Ha szerencséd van, 2-3 hét múlva elmúlik magától a hasfájás. Ezek a szerek amúgy akkor hatnak, ha 2-3 napig folyamatosan adod neki, amúgy nem nagyon. Amit még tehetsz, hogy pelenkát vasalsz és rárakod a pocijára, vagy meggymagpárnát melegitesz rá, hason altatod, sokat maszírozod a pociját, óramútató járásával egyezően, és tornáztatod (két lábát óvatosan felfelé nyomod a pocijához, majd kinyújtod).
Van még egy szer, ami viszont gyógyszer, papaverin-es cseppek, ez segíthet, de ezt nem minden doki hajlandó felírni, mert nyugtatót is tartalmaz, és eléggé hozzászokhat a kicsi szervezete.
Annak a válaszolónak pedig, aki azt írta hogy szekálják hogy nem elég tápláló a teje: olyan nincs hogy nem elég tápláló, pláne ha minden pelus tele van! A teli pelusok bizonyítják hogy tápláló a tejed, később majd csökken a számuk, hidd el a baba pont annyit hasznosít belőle, amire szüksége van!!:)
A 8 hetes Kislány anyukája vagyok.
Kérdezővel nagyon hasonlóak a problémáink, és ha ez tényleg így van, akkor nekik sem használ sem a torna, sem semmi.
Mi is kipróbáltunk már mindent. Kezdve a szuszpenzióktól a gripe water-ig. Ezt már 4 hete isszuk. A masszírozástól mégnagyobb szélgörcsei lesznek, ezért keseredtem el ennyire. Én is jókat hallottam a papaverin-es cseppekről. Bepróbálkozom doki néninél, max leordít. Nem akarom nyugtatózni a gyerekem, de ez nem állapot, hogy keze lába jár, szakad róla a víz a fájdalomtól és az ordítástól.
Én is már csak számolom a heteket, de olyan kilátástalan minden.
ja azt kihagytam, hogy már levegőt se merek venni, nehogy attól is fájjon a pocija.
Szerencsére a tejtermékeket amúgy se szeretem azt nem eszem, csak vizet iszom, és szinte csak semleges kajákat eszem, és mégis itt tartunk.
Bocsánat az off-ért.
8 hetes kislány anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!