Jól büfiztetek? ( lent kifejtem)
Szopi után vállamra teszem,nagyokat büfög,majd elég sok anyatej is kijön,sokszor nagy tócsa lesz a földön. Ha ezután leteszem,látom rajta,hogy erölködik,felveszem,megint nagy tócsa. Ha elkezd csuklani,még 2-3 tócsa! Ez normális?
Már arra gondolok,hogy miattam jön vissza ennyi tej,mert büfi után még a vállamon tartom,de ha leteszem, akkor meg erölködik,mintha hányingere lenne. Ezt mondtam a védönönek is,azt mondta,hogy ez természetes,nem baj.
Már lassan 4 hónapos,még mindig ez van,minden evés után.
Hogy csináljam?
Így.
Sajnos nálunk is így volt, majd egy éves lett, mire abbahagyta a bukást:S Már meg akarták nézni, h nem refluxos-e, de nem engedtem a csövet ledugni neki...
Szia!
Az én babámnál is ez van/volt.Mi kaptunk Nutrilon Nutritont amiből egy gélt kell csinálni anyatejjel kikeverni evés előtt 2-3 teáskanállal adni neki.A kis gyomrában ez besűríti a tejet és nem bukja fel olyan könnyen.Nekünk jelentősen csökkent a bukások száma és mennyisége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!