Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez sem, az sem, akkor most mit?

Ez sem, az sem, akkor most mit?

Figyelt kérdés

13 hónapos a fiam,nem fogadja el a tápszert,sem a tejitalokat(van pár fajta doboz),sőt a tejet sem,kakaót sem,vagy bármit amit abból készítek reggelire mondjuk a kalács mellé.Mit adjak neki ilyenkor??Egész nap vizet,vagy teát szokott inni egyébként.Már egy hónapja kínlódok mindennap,de nem hajlandó meginni.Mit adjak neki akkor?

Volt már ilyen problémája valakinek?

2013. jún. 14. 13:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam már 19 hónapos, de ő sem iszik meg semmi ilyesmit, hiába kínálgatom, csak vizet iszik.

Mondjuk ő még szopizik is, úgyhogy annyira nem aggódom ezen, de szerintem ha nem kéri, ne erőltesd.

A tejbegrízt sem eszi meg? Mert az enyém azt megeszi. Néha teszek bele neki kakaót is, de nem mindig.

És amúgy sajtot, túrót, tejterméket megeszi? Mert akkor szerintem nem is kell erőltetni (de amúgy sem, majd később biztos meg fogja inni).

A tejpépeket sem szereti? Az enyém azt ímmel-ámmal néha megeszi.

2013. jún. 14. 13:19
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!Két- három kanál tejbegríz vagy rizs,és ennyi :)

A tejpépet már 11 hónapos korában nem kérte.

Sajt,túró,krémtúró,néha túrórudi ,ezek persze nagy slágerek nála.:)

Most már tényleg nem is készítem el neki reggelente,úgyis mindig én iszom meg:)

2013. jún. 14. 13:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is így van, néha kér kakaót mikor látja, hogy kávézom, csinálok neki, aztán meg is ihatom :)
2013. jún. 14. 21:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!