Tényleg rossz választás volt a Sándor név a kisfiamnak?
Kisfiam Ábel Sándor, a dédi után.
Jó bunkó munkatársaid vannak.
Név jelentése:
Férfiakat vagy férfiaktól oltalmazó
Név eredete:
Görög-olasz-német, a görög Alexander név rövidülésének a megmagyarosodott alakja
„Sándor, József, Benedek zsákban hoznak meleget.” Március 18-án, 19-én és 21-én van a legismertebb névnapjuk. Ezután a néphit szerint már meleg idõjárás következik.
Név elemzése:
Sándor név mély, érzékeny, tiszta személyiség kialakulását segíti. Intelligens emberét, aki az anyagi dolgokat megbecsüli. A név viselõi minden jó minõségû dolgot élveznek, amit csak lehetõségeik megengednek. A Sándoroknak jó érzékük van az üzlethez és a vezetéshez. A legjobb munkát akkor végzik, ha függetlenül, önállóan dolgozhatnak, és cselekvés elõtt megtervezhetik azt. Nem barátkoznak könnyen, inkább távolságtartók.
Becenevek:
Sándorka, Sanyi, Sanyika, Sanci, Sankó, Sanyó, Sanya, Sandri, Satya
Háááááát, sztem nagyon is szép név, az idiótákkal meg ne törődj! Ha tudja, mit jelent a neve, akkor nem hiszem, hogy utálni fogja!
Kíváncsi lennék, hogy hívják a munkatársaidat... Józsi? Pisti?
Ne foglalkozz bunkókkal!
Sándor név nem ciki.
Egyetlen magyar és egyetlen régi név sem ciki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!