Akinek nehezen ment a hozzátáplálás mikor javult a helyzet, milyen trükköt vetettetek be, vagy melyik volt az az étel, amivel megkedvelte a babátok?
az előzőt folytatnám, igen, meg kell érni rá.
mi sinlac-kal kezdtük 4 hónaposan, mert kevés volt a tejem, 1 hónapig szenvedtem, mire rájötem, hogy korai, aztán 6 hónaposan kezdtük újra, gyümölcslé sinlac-kal, aztán egyéb gabonapépekkel, egy ideig ment a pépes, aztán megint semmi. szünet, vártam, persze a védőnő sürgetett, hetente kérdezte, hogy már hányféle főzeléket eszik az előző héthez képest..., a végén már volt egy verzióm, amit neki mondtam, hogy örüljön, közben meg küzdöttünk az alma-barackkal....
aztán 7-7,5 hónapos lehetett, amikor elkezdett darabosat enni, az jobban bejött neki, mint a pép, pedig foga csak 9,5 hónaposan lett. persze szopi is volt közben, egyre több. persze a védőnőnek ez sem tetszett, aztán egy idő után már nem mondtam, ő meg nem kérdezte, és azt hiszi, már régen nem szopizik, pedig még mindig. (most 16 hónapos)
szóval a trükk nálunk a darabos volt: főleg sütőtök, meg a tartalmas innivaló: zöldséglé sinlac-kal ihatóra sűrítve, kb mint az ivójoghurt. így szokta az ízeket.
én sem pépesítek darabos kajákat eszik és nekünk is 9hósan jött ki az 1. fogacska!ja a védőnő engem is mindig kérdezgetett,hogy miket eszik már mindig azt mondtam amit hallani akart!
Első voltam
Szia!
Nálunk dettó ez volt. 4 hósan kezdtük, 2 szünetet tartottam, mert egyszerűen nem ment. Rengeteg kaja a kukában landolt. Vettem is a bébiételeket, csináltam is finomabbnál finomabbakat, de nem kellett neki. Nagyon szomorú és kétségbe esett voltam. Majd egyik napról a másikra ügyesen nyitotta a száját, úgy ahogy az első válaszoló írta. Azóta nincs gond hála az égnek a kajálással. Szerintem ne aggódj, biztos nálatok is ez lesz!
:) Elhiszem, velem is madarat lehetett fogatni! :) Azóta is mindig tök jó érzés tölt el, amikor ügyesen eszik. Uzsira megeszik simán 150 ml gyümölcsös Nestlé tejpépet. Próbáld ki azt is, nagyon finom.
Majd írd meg légyszi, ha javult a helyzet!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!