10 hónapos babátoknak mi a napi étrendje? Több étkezés segítene, hogy újra jól aludjon? Egyre rosszabb a helyzet.
Kislányomnak sajnos megváltozott a napirendje. Eddig 9-10 körül ébredt reggel, így kimaradt a tízórai. Most viszont már fél 8-8 körül ébred, így már a tízórai kellene.
Eddig úgy evett, hogy, reggel este tápszer, délben főzelék, és uzsonnára egy gyümölcs és fél adag tejpép.
A védőnénk még korábban mondta, hogy kaphatna tejpépet vacsira és utána még tápszert ha kér, hogy nyugodtan aludjon. Hát most nyugodt alvásról szó sincs, csak mellettem hajlandó aludni, a kiságyába ha véletlenül sikerül visszarakni, akkor is 10 percig tart :(
Ezen vajon segítene? vagy csak a mozgásfejlődés és a szeparációs szorongás miatt van ez így, vagy éhes esetleg, és ezért nem alszik nyugodtan és ébred egyre korábban reggel?
Köszönöm a válaszokat!
Ha jól értem, akkor mindkettőtök szerint úgy kellene, hogy ha mondjuk est fél 8-8 körül van fürdetés, akkor 6 körül kapja a tejpépet, és fürdés után a tápszert? Vagy úgy sok telik el a kettő között?
Joghurtot milyet adtak neki? Gondolom natur, de melyik márka mondjuk, mire kell figyelni a kiválasztásnál, Activia jó pl, vagy csak sima? Mert eddig csak babajoghurot kapott párszor, de napi szinten nyilván nem tudom finanszírozni...
10 hónaposom reggel 7kor kel,tápszert eszik,fél 10kor visszaalszik,ébred 11 körül,akkor ebéd,husis főzelék,3 körül gyümi,aztán 6körül megint husis vacsi,8kor fürdés és tápszer,ezen bealszik.
Lehet hogy azért kel,mert éhes,próbálj neki több kalóriát adni és meglátod...csak egy tipp,minden baba más :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!