Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Javulni fog a helyzet? Hozzátá...

Javulni fog a helyzet? Hozzátáplálás.

Figyelt kérdés

Kislányom fintorog mindentől,már adtam neki: alma,őszibarack,sütőtök,tejpép,banán.

A kanál sem tetszik neki. Mikorra várható,hogy rendesen egyen?

2009. okt. 15. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Mekkora a babád?Mióta kap pótlást? Amit adsz neki,azt megfelelően ízesíted-e?
2009. okt. 15. 21:31
 2/4 A kérdező kommentje:
4 hónapos,még csak kóstolgatja kb.1hete
2009. okt. 15. 21:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet, hogy még korai neki. Ne erőltesd, várj egy hetet és próbáld újra. Ha akkor sem megy, akkor megint felejtős, megint egy hét szünet és így tovább.

Az, hogy mikor eszik rendesen, az csak a babádon múlik, lehet, hogy már jövő héten rákap, de lehet, hogy csak 1-2 hónap múlva.

A lényeg, hogy ne erőltesd, mert pont az ellenkezőjét éri el az ember!

2009. okt. 15. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem se erőltesd! Én is elkezdtem 5 hónaposan kóstoltatni, de nem kellett neki semmi!Nem is erőltettem, aztán betöltötte a 6 hónapot és egyik napról a másikra mindent megevett! Igaz ő addig csak anyatejet kapott, meg hát azóta is a hamik mellé! Most 8 hónapos!
2009. okt. 15. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!