SOS! Nem eszik a fiam! Mi lehet a baja?
Nem fogadja el a cicit, a cumisüveget és a fecskendőt sem. 11kor evett utoljára és most csak minimális mennyiséget tudtam beleeröltetni. Nagyon ki vagyok már. Védőnő sem tud tanácsot adni.
6 hetes és a súlyából veszített az utóbbi 2 hétben.
Nálunk volt "hasonló". Én cicire is raktam, utána üvegből kapott lefejt tejet, aztán üvegből tápszert. Gondolom ő sem szív eleget! én tuti pótolnék neki!!! akár lefejtet is. Az enyém egy idő után besokallt, és nem fogadta el a cumisüveget, csak a kevéske szopis cicit. de úgy minimálisat evett mégis egész nap cicin lógott. Akkor azt mondtam,hogy ez így nem mehet tovább (kis súllyal született, 2500 gr-mal jöttünk haza és nagyon lassan gyarapodott- fontos volt, hogy egyen). Így elkezdtem eröltetni az üvegből evést (kb ő is akkor 6 hetes volt), de kitartóan nem fogadta el. Kb 2-3 étkezést kanalaztam bele, üvöltött, és a tátott szájába kanálllal csorgattam a kaját, eltartott majd fél órát és szegény egyre jobban tiltakozott, de "beleerőszakoltam". Harmadik étkezésre elfogadta a cumit és evett újra szépen... Nálunk már lét szükség volt, hogy étel kerüljön bele, így ehhez kellett nyúlnom, de segített - szegény gondolta, inkább elfogadja az üveget, csak ne tömjem :(((
Most 9 hónapos, jó evő, jó kedélyű baba
Este 20ml tejet evett :( De szerencsére utána elfogadta végre a cumisüveget és evett még 45ml tápszert.
Ma meg 50 és 30ml volt az adagja. Úgyhogy a mennyiséggel lesz gond :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!