Ihat 6 hónapos fiam Jana ízesített vizet? (kicsit előrébb járunk amúgy már eszik sokféle főzeléket, tejpépet és most már csak tápi van még egy hete nincs tejem kb. Köszönöm válaszokat
:) na csajok most két ellentét válasz :)
várok még véleményeket tapasztalatokat ki hogy csinálta. :) De majd a védőnénit is megkérdezem.
Vizet adok neki de azt kisebb-nagyobb sikerrel issza meg.
Nagy ritkán adok neki ezeket a bébi italokat azt benyakalja, de pont h erre nem szeretném szoktatni
Az én fiam is 6hónapos ő is eszik már "mindent" de én még nem adnék neki azert izesített vízet.
Szerintem azzal még varjal par hónapot azért.
Elvileg 1eves korig kéne forralni a vizet vagy olyan vizet adni ami direkt babaknak van.
Szia!
Pont ma olvastam Vida Ági kismamablogján,hogy 6 hónapos korig kell forralni babáknak a vizet, utána babavíz,vagy ásványvíz(szerintem ebbe az ízesített is bele tartozik,nyilván a szénsavas nem) és 1 éves kor után pedig a csapvíz. De ezt csak a kismamablogon olvastam,és bár én hiszek neki,de azért rákérdeznék a helyedben a gyerekorvos-védőnőnél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!