Szerintem sokat eszik a fiam tápszerből. Keverhetem péppel, vagy semmi értelme?
Kisfiam 6,5 hónapos, reggelire 240 mili tápszert eszik, vacsira pedig 300(!!!) milit. Kicsit sokallom. Kevesebbel nem éri be. A tápszeres dobozra az van írva, hogy 6-8 hós baba 210 milit eszik, 8 hónapon túl is 210 milit. Úgy néz ki a napunk, hogy:
-7-fél 8, 240 mili tápszer
-14kor főzelék
-5kor babajoghurt.
-20kor 300 mili tápszer.
Sehogysem bírom rávenni a "rendes" evésre, ő így kéri. Uzsira nem eszik se gyümit, se pépet, se semmit mert nem éhes, de a joghurtot mindig belévarázsolom, az még izlik is neki mert finom édeskés íze van. Ha nem lenne joghurt, nem is enne, márpedig napi 3 evést keveslek. De a 300 milit meg nagyon sokkalom. Mit csináljak? Péppel keverhetem a tápszert, vagy csak pépet adjak vacsira?
túl sok idő telik el a reggeli és az ebéd között, nem?
így estére kijön az éhség, mert nem egyenletes
lehet azért nem eszik 5kor, mert ott meg kevés idő telt el, próbáld meg egyenletesebbé tenni
próbáltad a tízórait? kis gyümit
sinlaccal keverheted a tápszert
igaz egy éves a fiam, ő 240ml jó éjt tápszert eszik és teszek bele 2 mérőkanál sinlacot, az utóbbit csak akkor ha kevesebbet evett napközbe, mert amúgy tuti feébredne éjszaka
ami a dobozokon van az csak előírányzat amúgy, más babát is hallodtam 300ml-t enni
2es vagyok
és ha a reggelijéből lecsípnél mondjuk 30-60ml-t és úgy próbálnád a tízórait
de 500ml tejcsi legyen neki napi szinten
de ha meg így nézem, akkor jók vagytok az 540ml-vel :-)
Óriásit tud harapni, csak lestem. :)
A felesleget kitolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!