Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintem sokat eszik a fiam...

Szerintem sokat eszik a fiam tápszerből. Keverhetem péppel, vagy semmi értelme?

Figyelt kérdés

Kisfiam 6,5 hónapos, reggelire 240 mili tápszert eszik, vacsira pedig 300(!!!) milit. Kicsit sokallom. Kevesebbel nem éri be. A tápszeres dobozra az van írva, hogy 6-8 hós baba 210 milit eszik, 8 hónapon túl is 210 milit. Úgy néz ki a napunk, hogy:

-7-fél 8, 240 mili tápszer

-14kor főzelék

-5kor babajoghurt.

-20kor 300 mili tápszer.

Sehogysem bírom rávenni a "rendes" evésre, ő így kéri. Uzsira nem eszik se gyümit, se pépet, se semmit mert nem éhes, de a joghurtot mindig belévarázsolom, az még izlik is neki mert finom édeskés íze van. Ha nem lenne joghurt, nem is enne, márpedig napi 3 evést keveslek. De a 300 milit meg nagyon sokkalom. Mit csináljak? Péppel keverhetem a tápszert, vagy csak pépet adjak vacsira?

2013. márc. 4. 18:51
1 2
 11/12 anonim válasza:

Az én babám 8 hónapos és ugyan ennyit eszik, és a tízóraira egyszerűen nem tudo rávenni, pluszban éjszaka is felébred egy 300ml tápszerre!

Ezt 1 hónapja csinálja, és egyszerűen nekem sincs ötletem, hogy kellene a délelőtti evésre szoktatni!

Ettől nagy a súlya állítólag!

8 hós 74 cm és 9200g

Teljesen megértem az aggodalmadat!

2013. márc. 8. 18:38
 12/12 anonim ***** válasza:
A banánról jutott eszembe: 6,5 hónaposan az én babám még nem nyelt olyan ügyesen hogy mertem volna haraptatni a banánt, még pépesítve is előfordult hogy fulladozott, ha egy kis darab maradt benne, de most 9 hónapos korára már ügyesen ette. Lehet hogy csak várni kell, míg így pépesítés nélkül adhatsz neki ételeket.
2013. aug. 6. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!