Szerintem sokat eszik a fiam tápszerből. Keverhetem péppel, vagy semmi értelme?
Kisfiam 6,5 hónapos, reggelire 240 mili tápszert eszik, vacsira pedig 300(!!!) milit. Kicsit sokallom. Kevesebbel nem éri be. A tápszeres dobozra az van írva, hogy 6-8 hós baba 210 milit eszik, 8 hónapon túl is 210 milit. Úgy néz ki a napunk, hogy:
-7-fél 8, 240 mili tápszer
-14kor főzelék
-5kor babajoghurt.
-20kor 300 mili tápszer.
Sehogysem bírom rávenni a "rendes" evésre, ő így kéri. Uzsira nem eszik se gyümit, se pépet, se semmit mert nem éhes, de a joghurtot mindig belévarázsolom, az még izlik is neki mert finom édeskés íze van. Ha nem lenne joghurt, nem is enne, márpedig napi 3 evést keveslek. De a 300 milit meg nagyon sokkalom. Mit csináljak? Péppel keverhetem a tápszert, vagy csak pépet adjak vacsira?
Az én babám 8 hónapos és ugyan ennyit eszik, és a tízóraira egyszerűen nem tudo rávenni, pluszban éjszaka is felébred egy 300ml tápszerre!
Ezt 1 hónapja csinálja, és egyszerűen nekem sincs ötletem, hogy kellene a délelőtti evésre szoktatni!
Ettől nagy a súlya állítólag!
8 hós 74 cm és 9200g
Teljesen megértem az aggodalmadat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!