SOS! Nem eszik a fiam! Mi lehet a baja?
Nem fogadja el a cicit, a cumisüveget és a fecskendőt sem. 11kor evett utoljára és most csak minimális mennyiséget tudtam beleeröltetni. Nagyon ki vagyok már. Védőnő sem tud tanácsot adni.
6 hetes és a súlyából veszített az utóbbi 2 hétben.
Még a kórházban egy kicsit besárgult. Nem aluszékony.
Valamennyit eszik, de nagyon keveset. Este kapok mérleget, hogy megnézzem. A doki tudja, hogy fogyott, de nem mondott rá semmit, csak felírt tápszert.
Férjem meg a gáton van, nem is nagyon tudunk orvosokhoz szaladgálni :(
Kicsit hasfájós, de nem sír egész nap. Kézben mindig megnyugszik.
Nagyon megijesztettetek! Tényleg ekkora lenne a baj? Akkor a védőnő miért ül a seggén és nem mond semmit? :(
Jajj és csak szombaton engedik haza a férjemet.
De hová mehetnénk? Itt a városban csak 2 orvos van, de mindkettő ugyanolyan. Senki sincs velük megelégedve. Máshova nem is tudnám vinni :(
Van amikor "rendesen" eszik, de ma már ez a második alkalom, hogy nem fogad el semmit.
Ez nem a védőnő dolga, hanem az orvosé.
Jó lenne tudni, hogy mennyit eszik, mi az a minimális mennyiség. Mennyit fogyott, milyen a súlya most, mennyivel született?
3750el született
3420al jöttünk haza
4100 volt 1 hónaposan
4200 volt 5 hetesen
4040 6 hetesen
Akartam neki vizet adni, de egy kiskanálnál többet nem fogadott el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!