Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha megtehetnétek hogy kimentek...

Ha megtehetnétek hogy kimentek külföldre lakni, kimennétek?

Figyelt kérdés
mi most úgy élünk hogy napról napra.sok hitelünk van.most kaptunk egy olyan lehetőséget hogy kimehetnénk külföldre lakni.a kisfiam júliusba lesz 2 éves.anyósomékkal laknánk.ti belemernétek vágni?

2013. jún. 12. 11:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
De ha nincs megtakarítás, miből fog kimenni a férjed? Miből fogtok megélni azalatt a pár hónap alatt, amíg munkát talál? És a férjed miből fog megélni?
2013. jún. 12. 11:16
 12/24 A kérdező kommentje:
9-es.anyósom mindenben segítene.de én is emiatt mondtam a páromnak hogy előbb menjen ki ő.keressen munkát és 2-3 hónap múlva mehetnénk mi is utánna
2013. jún. 12. 11:16
 13/24 anonim ***** válasza:

7-es!

az, hogy anyósod minden délután ott van nálatok egyáltalán nem ugyanolyan, hogy éjjal nappal nézegetned kell, el kell viselned a hülyeségeit, kerülgetned kell, alkalmazkodnod kell, meg kell hallgatnod a mondanivalóját stb...

2013. jún. 12. 11:18
 14/24 anonim ***** válasza:

Mi kimehetnénk bármikor, a páromnak több munkalehetősége is lenne, de nem akarunk, mert én nem hagynám itthon a családom és mert itt szeretek élni.

De az egy dolog, hogy kimehettek lakni, de munkátok is van már?

2013. jún. 12. 11:19
 15/24 anonim ***** válasza:
azt még most fog keresni...
2013. jún. 12. 11:20
 16/24 anonim ***** válasza:
Hát nézd, én nem örülnék ha hónapokig anyósom tartana el minket, aztán még ki tudja meddig vele élnénk. Én így nem mennék.
2013. jún. 12. 11:23
 17/24 anonim ***** válasza:
Megtehetnénk, de nem akarunk. Én dolgoztam kint egy évet, nem tudnék ott élni életem hátralevő részében. Itt vannak a gyökereim.
2013. jún. 12. 11:24
 18/24 anonim ***** válasza:

Mi bele vagtunk ezelott 8evvel,sajat erobol,gyerek nelkul. Es ha azt mondom roh@dt nehez volt akkor meg szepen fogalmaztam.

En anyoshoz tuti nem mennek,megorulnek. Tole fuggni pedig,brrr soha.

Menjen ki a ferjed,lakjon az anyjanal,legyen munkaja ,rakjon felre annyit hogy ki tudjatok venni magatoknak valami kisebb garzont. Aztan johetsz utana gyerekestol.

Angolul pedig tanulj,mert sehol sem lehet megelni egy fizetesbol.

Nem tudom hova terveztek menni,milyen messze.

A te dontesed,te ismered a "korlataid",turokepesseged ha ugy gondolod birnad akkor rajta.

Bocsi a hianyzo ekezetekert. Remelem igy is olvashato.

2013. jún. 12. 11:43
 19/24 anonim ***** válasza:
Csak akkor ha már biztos helyre menne a férjem, és minden leinformálható az új munkahellyel kapcsolatba. Sajnos két nagyon rossz példa áll előttem. Egyik ismerős férje kiment egyedül a család itthon maradt. Kölcsön kértek, hogy ki tudjon menni az apa dolgozni, kint nem úgy fizettek ahogy az előre meg volt beszélve, így még több adóssággal jött haza. A másik ismerős család másfél éves gyerekkel mentek ki, másfél évig voltak külföldön, amit ott kerestek fel is élték kint. Az itthoni hiteleket nem tudták fizetni így sem, most haza kellett jönniük, semmivel sincsenek előrébb, és a házat is viszik a fejük felől:(
2013. jún. 12. 11:45
 20/24 anonim ***** válasza:
Igen,de csak akkor,ha lenne jó pár hónapra elég spórolt pénzünk,vagy biztos állás a páromnak. Így még anyóssal is együtt tudnék élni egy darabig,de nem sokáig. Ha már biztos munkahelye lenne a páromnak,akkor költöznénk máshova (ott,abban az országban).
2013. jún. 12. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!