Kevésbé zavaró mások számára, mert téglából épültek, vastagabbak a falak.
2013. ápr. 25. 22:21
3/9 anonim válasza:
engem a babasírás egyáltalán nem zavar,a sikítás,nevetgélés,zene sem.de az amikor a gyerek a műanyag motorral a kavics-betonon száguldozik,attól a falra mászok.
ez csak a személyes véleményem,egyébként szerintem egyáltalán nem neccesebb mint panelban.
2013. ápr. 25. 22:24
4/9 anonim válasza:
Szerintem annyiból szarabb, mint panelban, hogy a közös lónak mindig túros a háta, és ha a panelban lemégy a gyerekkel játszóra, levegőzni csak úgy, akkor senki nem szól semmit, de egy ilyen közös udvaros helyen jönnek a problémák, hogy a virágai, meg a az ő ablaka alatt ne, meg így meg úgy. Gyerek nélkül laktam ilyen helyen, most panelban lakok, ezerszer jobb a panel, mert nincs ez a közös pont, amit mindenki jobban tud, hogy mit kellene vele csinálni és hogy kellene használni.
2013. ápr. 25. 22:35
5/9 anonim válasza:
Nekünk is udvari lakásunk van, de mindenkineke van választva egy kis saját kert!
Na meg csak öreg Mamik laknak az udvarban, akik unatkoznak, és örülnek a gyereknek:)
2013. ápr. 26. 06:23
6/9 A kérdező kommentje:
22:35
Az, hogy a gyerek a lakáson kívül randalírozzon eszembe se jutott. Én is belvárosba nőttem fel, csak addig tartózkodtam az udvaron, lépcsőházba, amíg a kapuból be nem jutottam a lakásba, vagy fordítva.
Ki sem tettem a lábamat a lakásból amikor otthon voltam.
Én csak attól félek, hogy a szobából nagyon kihallatszik pl. a gyereksírás (főképpen éjszaka lehet kínos).
2013. ápr. 26. 10:37
7/9 anonim válasza:
Az meg mindenütt kihallatszik. Főleg, mikor nyáron a 40 fokban nyitva lesz mindenkinek az ablaka. Ez van. De írtad, hogy eszedbe se jutott, hogy lakáson kívül menjen a gyerek, de te azt kibírnád, hogy van kiskerted és nem mégy ki a gyerekkel kicsit sarazni, vagy virágokat, meg hangyákat nézegetni?
2013. ápr. 26. 11:29
8/9 anonim válasza:
De amúgy én írtam, hogy panelban lakok, nem tudom hol van baba, biztos nem a mi lépcsőházunkban, de tavaly mikor nyitott ablaknál aludtunk/voltunk napközben egy csomószor lehetett hallani, hogy sír. De mi azon a kínos? A babák sírnak. Mi se lovagoltunk rajta.
2013. ápr. 26. 11:31
9/9 A kérdező kommentje:
11:29
Nem tudok arról, hogy a belvárosban bárkinek is lenne kiskertje. Lehet, hogy félreérthető voltam. Budapest belvárosában, körfolyosós társasházról van szól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!