Ha megtehetnétek (anyagilag), végeztetnétek magatokon valamilyen szépészeti műtétet (új cici, zsírleszívás, stb)?
Nem vagyok elégedett magammal, de egészségügyi ok nélkül nem vágnék bele műtétbe.
Egyik barátnőm viszont a melleit szeretné megcsináltatni két gyerek után, mert lelkileg belebetegedett abba, hogy szerinte mennyire rondák lettek a mellei, és látványosan szenved emiatt. Nála úgy látom pszichés gondokat okoz ez, így támogatnám a döntésében.
attól függ...
ha nagyon zavarja a nőt (és a párját), és megtehetik anyagilag (tehát lesz mit enni hónap végén és ki tudják fizetni a számlákat), akkor én nem szólom meg. De tudja, hol a határ, nem kell D,E kosaras melleket alkottatni, csak a legszükségesebb korrekciót elvégeztetni!
Szóval, ha a nő nem tudja magát elfogadni úgy, nem érzi magát Nőnek, mert mondjuk annyira lógnak a mellei, bőre, akkor szerintem csináltassa meg, inkább, mint hogy értéktelennek, csúnyának, taszítónak érezze magát. Mert akadnak ilyen beállítottságúak.
Viszont ne szólja meg azokat, akik nem akarják/tudják ugyanezt a beavatkozást elvégeztetni magukon, és nem tökéletes az alakjuk!!!
Az egyetlen testrészem, amivel meg voltam elégedve, a melleim voltak. Nyáron úgy tudtam csőtoppot hordani, hogy nem kellett alá melltartó. Volt aki megkérdezte, eredetiek-e.Amikor terhes lettem, még nagyobbak lettek:)
én azok közé tartozom, akik szoptatás alatt nem fogynak, hanem híznak, így jó pár kilót magamra szedtem. Mára sikerült 20 kilót lefogyni, de a melleim... gondolom a szoptatás, és a sok fogyás miatt, olyanok lettek, mint a vizslalfül. Lógnak, és kicsik:( Ha megtehetném anyagilag, biztosan megcsináltatnám, mert még a férjem előtt is szégyellem:(
CICI! "Csak" fel kellene varrni. Semmi szilikon. De én beszari vagyok,és nem merem,mert altatnának:D
Szemöldök beültetés. Bár ilyen még lehet,hogy nincs, de ez jó volna,hogy dúúúús legyen a gyér kis szemöldököm. És 1 darab botox.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!