Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha megtehetnétek (anyagilag),...

Ha megtehetnétek (anyagilag), végeztetnétek magatokon valamilyen szépészeti műtétet (új cici, zsírleszívás, stb)?

Figyelt kérdés
Úgy is kérdezhetném, elítélitek azokat, akik szülés, terhesség után kés alá fekszenek, hogy változtassanak a testükön?
2012. jún. 5. 16:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nem. (pedig vannak hiányosságaim, hibáim, de senki sem tökéletes) Egyébként nem ítélem el
2012. jún. 5. 16:10
 2/21 anonim ***** válasza:

Nem vagyok elégedett magammal, de egészségügyi ok nélkül nem vágnék bele műtétbe.

Egyik barátnőm viszont a melleit szeretné megcsináltatni két gyerek után, mert lelkileg belebetegedett abba, hogy szerinte mennyire rondák lettek a mellei, és látványosan szenved emiatt. Nála úgy látom pszichés gondokat okoz ez, így támogatnám a döntésében.

2012. jún. 5. 16:12
 3/21 anonim ***** válasza:
68%
Nem ítélem el, de nem feküdnék kés alá szépészeti műtét végett. Olyan vagyok, amilyen. A ciciken nem sokat lehet javítani sporttal, de a felszedett kilókon mindenképpen. Én inkább ezt az utat választanám..
2012. jún. 5. 16:15
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

attól függ...

ha nagyon zavarja a nőt (és a párját), és megtehetik anyagilag (tehát lesz mit enni hónap végén és ki tudják fizetni a számlákat), akkor én nem szólom meg. De tudja, hol a határ, nem kell D,E kosaras melleket alkottatni, csak a legszükségesebb korrekciót elvégeztetni!

Szóval, ha a nő nem tudja magát elfogadni úgy, nem érzi magát Nőnek, mert mondjuk annyira lógnak a mellei, bőre, akkor szerintem csináltassa meg, inkább, mint hogy értéktelennek, csúnyának, taszítónak érezze magát. Mert akadnak ilyen beállítottságúak.

Viszont ne szólja meg azokat, akik nem akarják/tudják ugyanezt a beavatkozást elvégeztetni magukon, és nem tökéletes az alakjuk!!!

2012. jún. 5. 16:17
 5/21 anonim ***** válasza:
Nem ítélem el, én -ha lenne rá pénzem- akkor megcsináltatnám a cicimet!
2012. jún. 5. 16:18
 6/21 anonim ***** válasza:
Nem tartom elítélendőnek egyáltalán. Én megcsináltatnám szerintem a melleimet, meg a hasamról leszívatnám zsírt. De a melleimet is csak normális keretek között.
2012. jún. 5. 16:18
 7/21 A kérdező kommentje:

Az egyetlen testrészem, amivel meg voltam elégedve, a melleim voltak. Nyáron úgy tudtam csőtoppot hordani, hogy nem kellett alá melltartó. Volt aki megkérdezte, eredetiek-e.Amikor terhes lettem, még nagyobbak lettek:)

én azok közé tartozom, akik szoptatás alatt nem fogynak, hanem híznak, így jó pár kilót magamra szedtem. Mára sikerült 20 kilót lefogyni, de a melleim... gondolom a szoptatás, és a sok fogyás miatt, olyanok lettek, mint a vizslalfül. Lógnak, és kicsik:( Ha megtehetném anyagilag, biztosan megcsináltatnám, mert még a férjem előtt is szégyellem:(

2012. jún. 5. 16:23
 8/21 anonim ***** válasza:
Nem elítélendő, miért lenne az? Ha lenen pénzem én is megcsináltatnám a melleim, bár én sosem voltam vele elégedett, gyerek előtt sem, és ami késik nem múlik.
2012. jún. 5. 16:23
 9/21 anonim ***** válasza:

CICI! "Csak" fel kellene varrni. Semmi szilikon. De én beszari vagyok,és nem merem,mert altatnának:D

Szemöldök beültetés. Bár ilyen még lehet,hogy nincs, de ez jó volna,hogy dúúúús legyen a gyér kis szemöldököm. És 1 darab botox.

2012. jún. 5. 16:25
 10/21 anonim ***** válasza:
Végeztetnék (valószínűleg fogok is), nem ítélem el :)
2012. jún. 5. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!