Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Se cici se táp nem kell neki?

Se cici se táp nem kell neki?

Figyelt kérdés
a doktornő írt tápot mert 6 hónapos babámmal, már hónapok óta nem akar szopizni.3 napja kapja a tápot, de tegnap délután óta azt se kéri, este is a cicit kérte oda is adtam, megint alig ehetett mert rá 1 órára megitta a 160at tápot. Enni szépen eszik,1x 160gr főzeléket és délután gyümölcsöt. Mit csináljak ha megint elutasítja mindkettőt? Jobb lenne ha acicit végleg el tudnánk hagyni, mert az nem vált be.
2012. márc. 24. 05:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha jól értelmezem, este kérte a cicit, akkor kell neki, nem (mindig) utasítja el. Az más, hogy már nem lakik jól vele.

(Nem tudom, milyen küzdelmeken vagytok túl, de minél több mást - főleg tápit, de most már egyebet eszik és minél kevesebbszer, kevesebb időt szopik, annál kevesebb tejed lesz. És minél nagyobbak a babák, általában annál hamarabb feladják, megunják, elutasítják az üres cicit. Vagyis elválasztják magukat.)

Viszont a babáknak a szopi nem csak ennivaló, hanem anya közelsége, nyugalom, vigasztalás... stb. is. A te döntésed - tudom, hogy macerás hozzátáplálni, tápszerezni és szoptatni is, ugyanakkor így valószínűleg le fog szokni a ciciről szépen magától is. Én hagynám őt a saját ritmusában ezt megvalósítani és akár élvezni is az együtt töltött intim időt amíg igazi kisbaba :)

2012. márc. 24. 06:19
 2/4 A kérdező kommentje:
itt a 13as vvagyok ott részletesen le van írva. már fogalmam sincs mit csináljak, hogy jó legyen
2012. márc. 24. 06:39
 3/4 anonim ***** válasza:

"Rá 1 órára megitta a 160 tápot"

Ezek szerint nem is utasítja el csak nem akkor eszik amikor te akarod.

Akkor adj neki ha éhes.

2012. márc. 24. 07:46
 4/4 anonim ***** válasza:

így van, az utolsó válaszolóval egyet értek.

na meg akkor gondolom a fogalmazásod se épp a legjobb, mert ha hónapok óta nem fogadná el az anyatejes babád a cicit az bizony már gond lenne.

ha nem akarsz szoptatni akkor ne tedd. ha elfogadja, márpedig azt írod, hogy még kérte is, akkor nincs semmi baj, az ő igényeit kövesd ne a sajátodét

2012. márc. 24. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!