Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha megtehetnétek (anyagilag),...

Ha megtehetnétek (anyagilag), végeztetnétek magatokon valamilyen szépészeti műtétet (új cici, zsírleszívás, stb)?

Figyelt kérdés
Úgy is kérdezhetném, elítélitek azokat, akik szülés, terhesség után kés alá fekszenek, hogy változtassanak a testükön?
2012. jún. 5. 16:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ítélem el. Én az orromat csináltatnám meg, azzal nem vagyok elégedett, csak baromira félek minden műtéttől. Plusz elég vékony vagyok, terhesség alatt viszont extrém méretű pocakom volt, és szanaszét repedt, ezt meg is fogom csináltatni, csak még várok, egyelőre nagyon szépen halványodik hála Istennek.
2012. jún. 5. 16:28
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem elítélendő, persze. De gondold át, hogy mennyi nő elégedetlen a melleivel és közben sokkal kevesebb "kritika", sőt,alig éri kritika a férfiak részéről. Sokkal nagyobb részben ez minket zavar. Ha fejben sikerül rendberakni a dolgokat az nagyon sokat számít. Nekem pl. extra kicsi a mellem, egy ideig zavart, meg próbáltam kompenzálni hiper-szuper melltartókkal, de a pasiknak így is tetszett, most már ezt beláttam és büszkén viselem. :)

Ez volt az egyik, a másik pedig: ez a szó szoros értelmében műtét. Vágnak, varrnak, vérzik, fáj (mármint utána). Meg kéne nézned egyet minden részletével videón és úgy mondani, hogy akarod-e. A harmadik ami engem zavarna: akármint is mondanak a szilikon veszélytelenségéről, engem akkor is aggasztana, hogy egy idegen anyagot hordok a testemben.

2012. jún. 5. 16:30
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Régebben nem voltam vmi jó véleménynél róla, de a szoptatás alatt a melleim , amik nőttek, szépen meg is nyúltak...Ha lenne ennyi pénzem, bevállalnám a "régi fényem" miatt :) /Nekem sem kellett melltartó lánykoromban , brühahahhahaha/
2012. jún. 5. 17:34
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
A cicimet megcsináltatnám, meg a hasamat, sajna kirepedt a bőr, és most ráncolódik, nekem sajna körbe repedt:( De nem tudom, én is qvára tojok tőle, inkább az utána következő lábadozás. Fűző vagy minyavaja, stb:( na meg addig ki babázik a kicsikkel:(
2012. jún. 5. 18:31
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtehetném a cicijeimet igen,megcsináltatnám.De azért nem vészes,és belebetegedve sem vagyok a mostani formájába,de ha megtehetném miért ne?Nem ítélek el senkit ha mértékletes marad--ezáltal valóban szebb!
2012. jún. 5. 19:21
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha lenne rá pénzem és nem félnék piszkosul a műtéttől, akkor megcsináltatnám a cicijeimet. Nekem egyáltalán nem lógnak, de csak azért, mert nincs ami lógjon. (70 A méret)
2012. jún. 5. 21:35
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Én valószínűleg fogok is kés alá feküdni, mert én így nem bírok élni a hasammal. Undorom magamtól, szana szét repedt a bőr a legfelső bordámtól egészen a császáros vágásomig, megnyúlt a bőr és lóg, sehogy sem megy le hasam, a hasizmaim oldalra vándoroltak, gyakorlatilag a hasam közepe benyomható, ha megfeszítem akkor is, nagyon durva. Pedig kentem, világ életemben sportoltam, 10 éves koromtól kézilabdáztam. Valahogy ezt az állapotot nem tudom elfogadni. :((

Ha lesz még pénzem a cicimet is felvarratom, bár azzal még elvagyok, egy jó melltartóval az kiküszöbölhető.

Én nem félek, sőt várom már azt a napot mikor valamennyire visszakaphatom magam!

2012. jún. 5. 21:47
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát csajok, akkor menjetek a k*pon világra, mert most akciós a mellnagyobbítás a Magyar Plasztikai Sebészeti Központban.
2012. jún. 5. 21:48
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem ítélem el,és igen végeztetnék,bár egyik sem a szülés miatt alakult ki.

Cicim tuti meg nagyobbítatnám,mindig is kicsi volt,picit zavar,illetve a belső combomról leszívatnám a zsírt,mert nincs az a torna,vagy diéta,ami onnan leszedi :(

2012. jún. 5. 22:09
 20/21 anonim ***** válasza:

A melleimet megcsináltatnám, mert régen nekem is nagyon szép volt és büszke voltam rá. Sajna mára kicsit megereszkedett és nem olyan szép a formája :(

A másik meg a hasam, mert minden súlyfeleslegem ott van most és ha elengedem magam terhesnek nézek ki :(

2012. jún. 6. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!