Ha megtehetnétek (anyagilag), végeztetnétek magatokon valamilyen szépészeti műtétet (új cici, zsírleszívás, stb)?
Nem elítélendő, persze. De gondold át, hogy mennyi nő elégedetlen a melleivel és közben sokkal kevesebb "kritika", sőt,alig éri kritika a férfiak részéről. Sokkal nagyobb részben ez minket zavar. Ha fejben sikerül rendberakni a dolgokat az nagyon sokat számít. Nekem pl. extra kicsi a mellem, egy ideig zavart, meg próbáltam kompenzálni hiper-szuper melltartókkal, de a pasiknak így is tetszett, most már ezt beláttam és büszkén viselem. :)
Ez volt az egyik, a másik pedig: ez a szó szoros értelmében műtét. Vágnak, varrnak, vérzik, fáj (mármint utána). Meg kéne nézned egyet minden részletével videón és úgy mondani, hogy akarod-e. A harmadik ami engem zavarna: akármint is mondanak a szilikon veszélytelenségéről, engem akkor is aggasztana, hogy egy idegen anyagot hordok a testemben.
Én valószínűleg fogok is kés alá feküdni, mert én így nem bírok élni a hasammal. Undorom magamtól, szana szét repedt a bőr a legfelső bordámtól egészen a császáros vágásomig, megnyúlt a bőr és lóg, sehogy sem megy le hasam, a hasizmaim oldalra vándoroltak, gyakorlatilag a hasam közepe benyomható, ha megfeszítem akkor is, nagyon durva. Pedig kentem, világ életemben sportoltam, 10 éves koromtól kézilabdáztam. Valahogy ezt az állapotot nem tudom elfogadni. :((
Ha lesz még pénzem a cicimet is felvarratom, bár azzal még elvagyok, egy jó melltartóval az kiküszöbölhető.
Én nem félek, sőt várom már azt a napot mikor valamennyire visszakaphatom magam!
Nem ítélem el,és igen végeztetnék,bár egyik sem a szülés miatt alakult ki.
Cicim tuti meg nagyobbítatnám,mindig is kicsi volt,picit zavar,illetve a belső combomról leszívatnám a zsírt,mert nincs az a torna,vagy diéta,ami onnan leszedi :(
A melleimet megcsináltatnám, mert régen nekem is nagyon szép volt és büszke voltam rá. Sajna mára kicsit megereszkedett és nem olyan szép a formája :(
A másik meg a hasam, mert minden súlyfeleslegem ott van most és ha elengedem magam terhesnek nézek ki :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!