Mást is néztek terhesnek szülés után néhány hónappal? Hogy bírtátok? Rosszul esett, vagy csak nevettetek rajta?
Szülés után vagyok, 5 hónapos a babám. A hasam úgy gömbölyödik mint aki most várja a 2. babát, viszont nem erről van szó. Tény, hogy még nem tudtam leadni a felesleget és még 80kg vagy vagyok mindig.(90kg-al szültem).
Többen kérdezgetik, hogy hányadik hétnél tartok. Nagyon felzaklatnak ezzel a kérdéssel, mert így is borzasztóan zavar. MI van ha így maradok ?! Erre most a férjem méregetett a szemével, és kérdezte biztosan nincs pocaklakó ? Ez már mindennek a teteje...mondtam ne bántson már Ő is ezzel, így is fájó pont ez nekem. Leadni sem bírok olyan könnyen a súlyomból, mert ha feszült vagyok, akkor eszek. Hízékony típus vagyok.Ezért minden próbálkozásom kilendíti egy hasonló megjegyzés.
Én is 5 hónapja szültem.
Így nézek ki most.Pedig rengeteget eszem,és annyira örültem volna ha marad rajtam pár kiló.De nem így lett.
Sőt én még szoptatok is,és csak fogyok tőle.
Ilyen a genetikám.A tied meg nem.Ennyi.
Nem tehetsz róla,hogy hízékony tipus vagy!
És ne foglalkozz azzal ki mit mondd!
Jó babázást! :)
Mikor szültél amugy?
Hát én tini koromban voltam ilyen vékony, vagy akkor sem:)
Jan.10.-én szültem és már 30 fölötti:(
Én 25 vagyok.Január 11.-én szültem. :)
Hát én pedig szeretnék kicsit husibb lenni,
de nem megy. :(
Nem vettem magamra csak reagáltam a "nem a futópadtól tetszik lefogyni csókolom" típusú hsz re. És mert igenis idegesítő számomra ez a hozzáállás mert sok nő életét keseríti meg ez a magazinokból meg csapból is folyó hozzáállás hogy a szülőszobáról már lapos hassal belőtt séróval sétáljunk ki (és nincs azzal baj aki úgy sétál ki csak az se tragédia aki nem ennyi a lényeg) :) Nem csak magam miatt hanem mások miatt is írtam ezt.
Amúgy igen nekem barátnőm ilyen , szoptatás alatt mekikaján pizzán stb. élt (most hagyjuk hogy egészséges e nyilván nem) és folyamatosan fogyott :) 178 cm hez 50 kg lett a szoptatás végére (ekkor volt 1 éves a lánya). Ha nem látom miket eszik össze azt hittem volna,hogy kamu:))
El kell meséljek egy esetet, ha nem bánjátok :)
Van egy fiatal nő ismim, aki nagyon csinos volt, vékony csini szőke csaj. Szülés után kigömbölyödött és folyton kapta a megjegyzéseket, persze nem bántásból, "ártatlan csodálkozásból" Biztos ismeritek az ilyet: Jaj milyen kis husi lettél stb.
Szegény nő nagyon rosszul érezte magát, inkább nem is ment emberek közé. Én is csak egyszer futottam vele össze a városban, akkor már 4 hónapos babája nélkül szaladt be el a patikába. Alig ismertem meg, hiszen tényleg szembetűnő volt a változás. Mentegetőztem is , hogy ne haragudjon, hogy ilyen bambán néztem amikor rám köszönt, de alig ismertem meg. Errre lehajtotta a fejét, hogy tudom...meghíztam. Dehogy is, mondom, a hajad színe sötétre van festve és rövid is lett a hosszúból, azért !
Ez tényleg így volt ! Persze láttam én a kilókat is, de miért tette volna szóvá, tudja ő is magáról, szegény !
Azóta el telt 2 év, és valamit fogyott is, de még nem a régi.
A lényeg az, hogy én is tudom milyen rosszul esik ha ezzel jönnek szembe az utcán, hogy de meghíztál. Én is voltam "vékony" majd duci, aztán megint sovány , majd megint duci és így tovább. Amikor nem voltam duci, akkor alig ettem, koplaltam. Egy pillanatra nem figyeltem és már ugrott is rám a 10, 15 kg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!