Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mást is néztek terhesnek...

Mást is néztek terhesnek szülés után néhány hónappal? Hogy bírtátok? Rosszul esett, vagy csak nevettetek rajta?

Figyelt kérdés

Szülés után vagyok, 5 hónapos a babám. A hasam úgy gömbölyödik mint aki most várja a 2. babát, viszont nem erről van szó. Tény, hogy még nem tudtam leadni a felesleget és még 80kg vagy vagyok mindig.(90kg-al szültem).

Többen kérdezgetik, hogy hányadik hétnél tartok. Nagyon felzaklatnak ezzel a kérdéssel, mert így is borzasztóan zavar. MI van ha így maradok ?! Erre most a férjem méregetett a szemével, és kérdezte biztosan nincs pocaklakó ? Ez már mindennek a teteje...mondtam ne bántson már Ő is ezzel, így is fájó pont ez nekem. Leadni sem bírok olyan könnyen a súlyomból, mert ha feszült vagyok, akkor eszek. Hízékony típus vagyok.Ezért minden próbálkozásom kilendíti egy hasonló megjegyzés.

2013. jún. 12. 08:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Mindenki annyi kilót cipel magán 5 hónapos baba mellett, amennyi neki tetszik. Ha nem inged, minek veszed magadra?
2013. jún. 12. 11:22
 22/29 anonim ***** válasza:
54%

Én is 5 hónapja szültem.

Így nézek ki most.Pedig rengeteget eszem,és annyira örültem volna ha marad rajtam pár kiló.De nem így lett.

Sőt én még szoptatok is,és csak fogyok tőle.

Ilyen a genetikám.A tied meg nem.Ennyi.

Nem tehetsz róla,hogy hízékony tipus vagy!

És ne foglalkozz azzal ki mit mondd!

Jó babázást! :)

Mikor szültél amugy?

[link]

2013. jún. 12. 13:15
 23/29 A kérdező kommentje:

Hát én tini koromban voltam ilyen vékony, vagy akkor sem:)

Jan.10.-én szültem és már 30 fölötti:(

2013. jún. 12. 13:52
 24/29 anonim ***** válasza:

Én 25 vagyok.Január 11.-én szültem. :)

Hát én pedig szeretnék kicsit husibb lenni,

de nem megy. :(

2013. jún. 12. 14:02
 25/29 anonim ***** válasza:
70%

Nem vettem magamra csak reagáltam a "nem a futópadtól tetszik lefogyni csókolom" típusú hsz re. És mert igenis idegesítő számomra ez a hozzáállás mert sok nő életét keseríti meg ez a magazinokból meg csapból is folyó hozzáállás hogy a szülőszobáról már lapos hassal belőtt séróval sétáljunk ki (és nincs azzal baj aki úgy sétál ki csak az se tragédia aki nem ennyi a lényeg) :) Nem csak magam miatt hanem mások miatt is írtam ezt.

Amúgy igen nekem barátnőm ilyen , szoptatás alatt mekikaján pizzán stb. élt (most hagyjuk hogy egészséges e nyilván nem) és folyamatosan fogyott :) 178 cm hez 50 kg lett a szoptatás végére (ekkor volt 1 éves a lánya). Ha nem látom miket eszik össze azt hittem volna,hogy kamu:))

2013. jún. 12. 14:05
 26/29 A kérdező kommentje:
Nekem is vannak ilyen ismerőseim, az egyik a sógornőm, akit már említettem. Ehet amennyi csak belefér. Teszi is rendesen, csak hízni nem bír, ahogy az előtted h.szóló is írta magáról. Kevés ilyen alkatú nő érti az én (mi) problémánkat. Nem is tudom melyik rosszabb...de az biztos, hogy én sosem bántottam meg a sovány nőt, nem úgy mint engem ők ! Cseréljünk és meglátjuk, hogy mit mutat a mérleg 1 hónap után :D
2013. jún. 12. 14:29
 27/29 anonim ***** válasza:
Ez a barátnőd, meg aki folyamatosan fogy szoptatáskor, alapból mennyire hízékony? Előtte is vékony volt?
2013. jún. 12. 14:35
 28/29 A kérdező kommentje:

El kell meséljek egy esetet, ha nem bánjátok :)

Van egy fiatal nő ismim, aki nagyon csinos volt, vékony csini szőke csaj. Szülés után kigömbölyödött és folyton kapta a megjegyzéseket, persze nem bántásból, "ártatlan csodálkozásból" Biztos ismeritek az ilyet: Jaj milyen kis husi lettél stb.

Szegény nő nagyon rosszul érezte magát, inkább nem is ment emberek közé. Én is csak egyszer futottam vele össze a városban, akkor már 4 hónapos babája nélkül szaladt be el a patikába. Alig ismertem meg, hiszen tényleg szembetűnő volt a változás. Mentegetőztem is , hogy ne haragudjon, hogy ilyen bambán néztem amikor rám köszönt, de alig ismertem meg. Errre lehajtotta a fejét, hogy tudom...meghíztam. Dehogy is, mondom, a hajad színe sötétre van festve és rövid is lett a hosszúból, azért !

Ez tényleg így volt ! Persze láttam én a kilókat is, de miért tette volna szóvá, tudja ő is magáról, szegény !

Azóta el telt 2 év, és valamit fogyott is, de még nem a régi.

A lényeg az, hogy én is tudom milyen rosszul esik ha ezzel jönnek szembe az utcán, hogy de meghíztál. Én is voltam "vékony" majd duci, aztán megint sovány , majd megint duci és így tovább. Amikor nem voltam duci, akkor alig ettem, koplaltam. Egy pillanatra nem figyeltem és már ugrott is rám a 10, 15 kg. :)

2013. jún. 12. 14:48
 29/29 anonim ***** válasza:
Barátnőm nemrég szült meg,sajnos baba nélkül ment haza a kórházból.Azóta bármerre megy mosolyogva,nagy szemekkel megkérdezik tőle,hogy hányadik hónapban van éppen.Nem értem miért ilyenek az emberek,hiszen nem mindenki terhes aki úgy néz ki,lehet már utána van,vagy csak nagyobb a hasa,esetleg molettebb.Senkinek semmi köze nincs hozzá!Egyszer annyira bántotta a dolog,hogy elmondta a "kedves röntgenszemű érdeklődőnek",hogy nem,nem terhes,most szült és meghalt a gyereke.Utána nem győzött mentegetőzni a nő.Szánalmasak..
2013. jún. 14. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!