Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mást is néztek terhesnek...

Mást is néztek terhesnek szülés után néhány hónappal? Hogy bírtátok? Rosszul esett, vagy csak nevettetek rajta?

Figyelt kérdés

Szülés után vagyok, 5 hónapos a babám. A hasam úgy gömbölyödik mint aki most várja a 2. babát, viszont nem erről van szó. Tény, hogy még nem tudtam leadni a felesleget és még 80kg vagy vagyok mindig.(90kg-al szültem).

Többen kérdezgetik, hogy hányadik hétnél tartok. Nagyon felzaklatnak ezzel a kérdéssel, mert így is borzasztóan zavar. MI van ha így maradok ?! Erre most a férjem méregetett a szemével, és kérdezte biztosan nincs pocaklakó ? Ez már mindennek a teteje...mondtam ne bántson már Ő is ezzel, így is fájó pont ez nekem. Leadni sem bírok olyan könnyen a súlyomból, mert ha feszült vagyok, akkor eszek. Hízékony típus vagyok.Ezért minden próbálkozásom kilendíti egy hasonló megjegyzés.

2013. jún. 12. 08:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

5-ös

Na és a férj? Ő nem férfi?

2013. jún. 12. 09:47
 12/29 anonim ***** válasza:

H megnyugtat, én 165/60 kiló voltam mikor mentem 17 évesen lánykarendelésre a nőgyógyászatra és megkérdezték hány hetes ultrahangra jövök. Majdnem elsírtam magam mert igaz volt rajtam 5 kiló felesleg, és alkatilag nem a hasamra hízok, de az kicsit púpos fajta...

Ilyesmi formája van alapból a hasamnak:

[link]

2013. jún. 12. 09:48
 13/29 A kérdező kommentje:
Hát Te biztosan nagyon csinos vagy még pocakosan is :)
2013. jún. 12. 09:52
 14/29 anonim ***** válasza:

Áá nem, csak mutattam, hogy ilyen fajta púpos a hasam alapból (a sovány bátyámnak is ugyanott van púp a köldöke alatt) :) de ez nem az én hasam, kerestem képet a netről.

Nem vagyok terhes, 17 évesen pláne nem voltam, de olyan rosszul esett. Pont egy önértékelési problémákkal küszködő tinédzsert kell megsértenie egy nővérkének :D

Csak azért mondtam, hogy ne zavarjon miket szólnak be, akik ilyenek nem átallanak belekötni az élő fába is! :) Látod egy tinédzsernek is halál komolyan mondták...

2013. jún. 12. 09:55
 15/29 anonim ***** válasza:
47%
5 ös vagyok de igen de talán az ember TÁRSA megérti ha nem első utam a futópadra vezet amikor pici babám van :))) Mint írtam, nem arról van szó hogy évekig maradjunk is úgy ha híztunk esetleg természetesen az ember tegyen meg mindent, de ne azért hogy minden pali ráugorjon és lapos hasú szexuális tárgynak tekintse:D hanem saját maga miatt....
2013. jún. 12. 09:56
 16/29 A kérdező kommentje:

:) teljesen azt hittem ..:))

Sok érzéketlen ember van, tudnék mesélni..

2013. jún. 12. 09:59
 17/29 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz azokkal akik ennyire nem kepesek felfogni hogy szules utan par honappal az ember orul hogy el. Raadasul ez nagyon alkati kerdes is. En pl fogytam terhesseg alatt, es meg azota is pedig 57 kilorol indultam. Fogalmam sincs mi az oka, mert eszek rendesen. Edesseget is, mert imadom. En meg egyfolytaban azt hallgatom hogy mar megint fogytal? Olyan vekony vagy! Hat most mit csinaljak? A dokim mar kiegeszito tapszert is felirt, de semmi...
2013. jún. 12. 10:38
 18/29 anonim ***** válasza:
11%
A lapos hasért nem a futó padra kell felpattanni, csaxólok. A társad is férfi, miért is baj az, ha valaki minél hamarabb a régi formájában akar lenni és nem évekig plusz 10 kilóval, tramplin jönni-menni, persze mindezt a gyerekre fogva? :D
2013. jún. 12. 10:53
 19/29 anonim ***** válasza:
25%
Én be merem vallani, hogy igenis szeretek tetszeni másoknak is. Jó érzés, van is önbizalmam, mert kapok visszajelzéseket. Nekem megéri felpattanni arra a futópadra.:P
2013. jún. 12. 10:55
 20/29 anonim ***** válasza:
80%

Okostóni. Mint írtam tisztán és világosan szó sincs arról hogy ÉVEKIG 10 kiló plusszokkal kell mászkálni-csak te már direkt belém akarsz kötni:)))

Olvass utána mindenhol azt írják hogy 9 hó a terhesség annyit adjunk már a testünknek ebben a fene nagy rohanásban és tökéletességben hogy a testünk vissza alakulhasson. És mint szintén leírtam korábban (de gondolom azt sem sikerült elolvasnod csak szelektíven a neked tetsző részeket)- én se ültem a babérjaimon:) A futópad pedig csak egy példa volt egy illusztrálás írhattam volna azt is hogy Rubint Réka óráján pattogni tök mindegy (egyébként futok is és aerobicozok is én is mondjuk nem rékára de ez mindegy). Sajnálom , hogy ez nem jött át, hogy ez csak egy PÉLDA volt , nem konkrétan a fogyás leggyorsabb módjának visszaszerzésére irányuló megbeszélés....

De még légyszi csavard ki ezt is amit most írtam és bizonygasd tovább hogy 5 hós baba mellett anyukának kutya kötelessége hogy 50 kiló legyen:))

2013. jún. 12. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!