Ti így elmennétek az esküvőre?
Anyósom keresztlánya férjhez megy. Tudni kell,hogy a lagzi tőlünk kb. 50 km-re lesz!
A fiunk másfél éves! Reggel felvettem a férjemnek,hogy nem látom sok értelmét,hogy mi is menjünk a picivel, mert ő elég rossz alvó, tehát nála ki van zárva,hogy a lagziban babakocsiban elalszik (meg annyira nem is kényelmes), annak viszont nem látom értelmét,hogy egy kolesz szobában legyünk vele kettesben kb. fél 9-től!
Este hazakocsikázni sem szeretnék vele, ráadásul akkor mehetnék vissza értük másnap!
A gond az,hogy aludt már a maminál a pici, de csak anyósomnál. Imádja anyukámékat is, csak anyunak gerincgondjai vannak, nem tudja úgy emelgetni, menni utána, tehát eddig náluk nem aludt. Anyósom meg most ugye ott lesz a lagzin!
Gondolom most én leszek a gonosz mumus, de
1.
Anyukád Téged is felnevelt, nem hiszem, hogy az unokája gondot okozna neki. És nem muszáj egy másfél éves gyereket mindenért emelgetni.
2.
Szerintem szükséged volna a kikapcsolódásra. Az a mondatod ütött szöget a fejemben, hogy nem bírnád, ha a gyereked egy órát sírna éjjel, és Te nem lehetnél ott.
Igen, nagyon szereti mindenki a gyerekét, én is 'ölni' tudnék az enyémért, de azért egy kis sírástól még nem lesz baja.
Nem vagy mumus! :)
Tudom én, tudom!
Csak már előre látom a helyzetet, hogy anyu bestresszel indulás előtt és én is egész éjjel ettől fogok fosni, hogy na ugyan felsírt-e, vissza bírta-e altatni stb.
De asszem csinálunk egy próbaéjszakát! :)
Igen, tartsatok egy főpróbát :-)
Ne aggódj ennyire, lassan "el kell engedned", egyre önállóbb lesz a gyerkőc :-) És Neked meg kell a pihenés, kell a pároddal kettesben töltött idő. Attól, ha kicsit sírósabb estéje lesz a manónak, még nem leszel semmivel sem rosszabb anya, mert biztos kezekben hagyod, semmi sértődése nem esik.
Látogassátok mostanában többet a nagyit, hogy szokják egymást, és tényleg legyen egy próbaalvás :-)Gondolom mondanom sem kell, hogy a megszokott párnát, takarót, játékokat azért vigyétek.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!