Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nestlé túrós bébidesszertet...

Nestlé túrós bébidesszertet adhatok 6 és fél hónapos babának?

Figyelt kérdés
Csomagolása szerint 6 hónapos kortól adható. Ti adtok ilyesmit a babátoknak?
2013. jún. 11. 14:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
35%
Jaj úgy bírom azt aki megteheti hogy saját dolkokat termel házi csirkét vesz stb... Azoknak könnyű azzal dobálozni hogy ők nem adnak semmi mű cuccot. És kioktatni azt aki ezt nem tudja megtenni!
2013. jún. 13. 10:46
 22/30 anonim ***** válasza:
35%

Én is mondhatom, hogy környezetbarát cuccokat használok, aztán titokban mégse:))

Ha nem te termeszted sose tudhatod mi van benne!

2013. jún. 13. 11:06
 23/30 anonim ***** válasza:
Ez nem csak pénztárca kérdése, hanem szemlélet kérdése.....csak ki kellene próbálni, hogy termelőtől csak a szükséges dolgokat veszi meg az ember vagy bemegy a hiperszupermarketbe és kijön egy kocsi cuccal, aminek a fele teljesen felesleges. Ehhez segítség a lista és a heti kajaterv, egy csomót lehet vele spórolni és máris megteheti az ember, hogy megnézi: hol állították elő és milyen alapanyagokból.....Csak utána kell egy kicsit járni és nem a bevásárlókocsit megpakolni értelmetlen és egészségtelen cuccokkal. Nincs szükségem arra, hogy bárkinek bizonygassam, így van-e. Ettől én nem leszek sem több, sem kevesebb. A mi egészségünk a fontos, másé nem érdekel, ha ugyanúgy megtehetné, mint én. Mitől drágább már a mosószappanból főzött folyékony mosószer mosószódával???? Ki az aki nem teheti meg? 200 Ft/db, 400 Ft lesz 2 liter, 2 kg mosószóda 750 Ft, mosógolyó 4500/2 db és december óta használom, és még ennyi ideig simán fogom utántöltés nélkül, tisztítószerek: citromsav, bórax, Na-perkarbonát, amit havonta húsra, felvágottra költenék félretesszük és decemberben vágunk egy disznót belőle.....miről is beszélünk????Termelői tej 180 Ft/liter, bármit lehet belőle készíteni:tejszínt, túrót, sajtot és joghurtot. Kenyér: liszt 200 Ft, élesztő 50 Ft. Nyáron az ételízesítőhöz a zöldségeket nagymamánál leszedjük....petrezselyem és zöldségek fagyasztóba és szárítva, lekvár, savanyúság eltéva....Eltértünk a kezdeti témától kissé, de nem szeretem, ha ezért sznobnak néznek. Csak papír, ceruza és némi utánajárás kell hozzá, ja és szemléletváltozás :)Én akkor sem adok ízesített dolgokat. A bébiételt megveszem, mert sajnos a téli hozzátáplálás alatt az almán és a banánon kívül nincs más és az egészsége a legfontosabb a Manónak.
2013. jún. 13. 11:57
 24/30 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Nem néz senki sznobnak szerintem. Sokkal inkább te nézed le azokat akik nem azt az elvet követik amit te! Bocs de nekem ez jött le!

2013. jún. 13. 12:20
 25/30 anonim ***** válasza:
Nem nézem le őket. Mindenkinek a saját döntése, hogy a saját megkeresett forintjait mire költi. Nekik ez így jó, nekünk meg ez. Ez csak egy lehetőség, amivel vagy él valaki vagy siránkozik az allergia, táplálkozási és egyéb egészségügyi problémák miatt.
2013. jún. 13. 12:34
 26/30 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 24. válaszolóval. Nekem is nagyon úgy tűnik, hogy Te nézel le mindenkit, hiába háborogsz.
2013. jún. 13. 12:39
 27/30 anonim ***** válasza:
Jaj már, nem tök mindegy, hogy mit gondoltok? Szerencsére nem veszek ilyeneket, mert agrármérnökként tisztában vagyok vele, hogy mit és hogyan állítanak elő és tárolnak. Ha úgy gondoljátok, hogy ez lenézés, akkor gondoljátok. Én ettől nem leszek kevesebb :) max a pontjaim, de az meg nem érdekel.
2013. jún. 13. 12:45
 28/30 anonim ***** válasza:
Én nem agáros vagyok, de sajnos a babám igen sokmindenre lett allergiás.(tej, tojás, szója, az összes hüvelyes,s a zöldségek nagy része pedig hasfogó, így nem adhatom neki)Szóval mi előtte is önellátók voltunk nagyrészt, mert ezt így hívják, s régen míg a panel és a tömbházas időszak előtt mindenki az volt.Nem volt ez különleges.Ebből az következett, hogy ami neked nem volt, cseréltél, ettél a másiktól akink volt.Még városon is így volt.Konklúzió:A világ felgyorsult és mindenki igyekszik az idejét beosztani.Van, hogy csak 5-10 perc jut pl..főzésre, ebből az következik, hogy olyan műszart kell venni/előállítani, ami ennyi idő alatt is készül el.Sajnos, ebből sok minden következik, sok mindenben a sok mű és a gyerekek pedig gyengébbek, mivel a levegő, a talaj, a víz,stb.is rosszabb minőségű, mint 30 évvel ezelőtt. A túró rudi nem azért szar, mert túró,hanem mert nem te sütöd meg génmódosítatlan tejből és sajnos ahogy az elején írtam az én babám abszolut nem eheti majd ezeket.Pedig a terhesség alatt mindene odafigyeltem és mégis.
2013. jún. 13. 16:10
 29/30 anonim ***** válasza:

Folytatás:Ezzel, hogy így alakult szemléletet kellett váltanunk,ami arra jó, hogy belelássunk egy kicsit ebbe a durva világba.Egyébként aki azt írta, ogy mi lesz az oviban, isiben, annak üzenem, hogy a legalapabb oviban is min. 3-féle menü van:vega, cukormentes, normál, de egyéni igény szerint lehet mást kérni.Aki nem hiszi nézzen utána.Többieknek:akinek nem allergiás a babája, vagy nem önellátó csak üzenni tudom, hogy remélem soha semmi baja nem lesz a babájának.Nem az a baj, hogy ki szól le kit, hanem az, hogy nem jutnak el az infók a 30-s anyukáknak.fiatalabbakról már ne is beszéljünk.Sajnos kihal/t az a generáció aki még tudta és ismerte a földet az állatokat, s az, hogy a kizsákmányolás később mihez fog vezetni, meg az elsivatagosodásról nem is beszélve.

Független anyuka

2013. jún. 13. 16:19
 30/30 anonim ***** válasza:
23-tól tudnál küldeni infót a mosószódáról, mosógolyóról?
2013. jún. 13. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!