Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nestlé túrós bébidesszertet...

Nestlé túrós bébidesszertet adhatok 6 és fél hónapos babának?

Figyelt kérdés
Csomagolása szerint 6 hónapos kortól adható. Ti adtok ilyesmit a babátoknak?
2013. jún. 11. 14:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
32%

A 2-es és 8-as válaszoló a műcuccokra írta hogy nem adja a babájának.

Tudjátok mi van a túrórudiban?

Zsírszegény tehéntúró 42%, kakaós étbevonómassza 36% (cukor, hidrogénezett növényi zsír, kakaópor, emulgeálószer: E322, természetazonos vaníliaaroma), cukor, vaj, módosított kukoricakeményítő: E1412, természetes citromaroma, tartósítószer: E202 kálium-szorbát.

Szerintetek a hidrogénezett növényi zsír, és a sok E betű kell egy fél éves-éves babának?

2013. jún. 11. 22:08
 12/30 anonim ***** válasza:
0%
Most az pontozott le akinek fáj az igazság? Én sem fogok műszart adni a gyereknek... Te meg lepontozó azzal eteted amivel akarod!! :)
2013. jún. 12. 08:28
 13/30 anonim ***** válasza:

[link]

Lassan ható mérget rejt a boltokban kapható élelmiszerek többsége. A gyártók nem is titkolják: hidrogénezett növényi zsírnak nevezik.

2013. jún. 12. 08:29
 14/30 anonim ***** válasza:
Hát ez alapján akkor már semmit nem lehet enni, minden ami boltban kapható, az méreg! :/
2013. jún. 12. 08:48
 15/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem nem minden méreg csak neked kell mérlegelni, hogy mivel eteted a babádat és veszed e a fáradtságot, hogy utánanézz mit adsz neki! Ennyi.
2013. jún. 12. 10:32
 16/30 anonim ***** válasza:
A sok "műdolgot" nem adó elgondolkodott már azon hogy a gyerek miket fog enni a bölcsiben és oviban majd az iskolában? Csak házi dolgot biztosan... Nem is értem hogy gondoljátok ezt!? Már mindenben van valami nem gondolhatjátok komolyan hogy ki tudjátok szűrni!
2013. jún. 12. 13:08
 17/30 anonim ***** válasza:
Most miről beszélsz??? Annyi mindent lehet adni!!!! De miért adjam azt ami tele van művel??? Akkor már inkább azt ami "egy fokkal" egészségesebb! Ha van benne Nátrium Glutamát vagy sok az E betű kihagyom és kész. Szerinted belehal a gyerek ha a natúr joghurtba én rakok gyümit? Vagy ha eszik egy kis kölesgolyót? Vagy ha a túróhoz keverek joghurtot és azt eszi? Minek egy félévesnek csokoládé???
2013. jún. 12. 16:10
 18/30 anonim ***** válasza:

Amúgy hogy jön ide a csokoládé? A kérdésben túrós bébidesszert van, ebben nincs csoki:) Na, mindegy.

Azért megnéznék egy natúr joghurt összetételét is, gondolom abban is van 1-2 cifra dolog. Mindenben van, ha magad termeled és készíted, akkor tudhatod csak, hogy mi van benne pontosan.

2013. jún. 12. 16:13
 19/30 anonim ***** válasza:
53%
Csak nem mindegy mit tanul a gyerkőc otthon a táplálkozásról.....én ezen gondolkodnék el a helyetekben, milyen példát mutattok a gyerekeknek. Nem lehet elég korán kezdeni. Mi sem eszünk édességet, max, ha kapunk valakitől. Házi szalámit, sajátot eszünk a tojást és csirkét ismerőstől vesszük, a zöldségek nagy részét is, helyi gazdálkodóktól, akiket ismerünk, környezetbarát cuccokat használok vegyszerek helyett, a kenyeret én sütöm. Agrármérnök vagyok, nekem nem kell a sok ipari hulladék.....
2013. jún. 12. 16:14
 20/30 A kérdező kommentje:

Ne veszekedjetek, kérlek szépen titeket! Nem gondoltam, hogy egy ilyen egyszerű kérdés ilyen vitát fog szülni. Ha tudom, akkor inkább fel sem teszem.

Újra csak azt tudom írni, hogy mindenki azt ad a gyerekének, amit jónak lát. Nem kell ezen összeveszni. Az egyébként valóban igaz, hogy sajnos nem tudunk mindent kivédeni. Óvodában, iskolában úgyis megismerkednek majd a gyerekek mindenféle egészségtelen dologgal, hiába próbálunk minden ilyet kizárni az étrendjükből. Egyszerűen lehetetlen. Persze terelgetni lehet őket, és példát kell mutatni, így igaz.

De ezen tényleg ne vitatkozzunk, felesleges.

2013. jún. 12. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!