4 hónapos múlt a kisfiam, elkezdeném a hozzátáplálást, de a doki hallani sem akar róla. Miért?
Tegnap voltunk a 4 hónapos védőoltáson és rákérdeztem, hogy megkínálhatom-e pici almalével a kisfiamat, aki egyébként tápszeres. (3 hónapos koráig kapott anyatejet+tápszert, de zömmel tápszert) Erre a védőnő is meg a doki is majd\' nekem estek, hogy mit képzelek magamról?!
Lehet, hogy csak azért mondták, mert nekik jobb, ha megveszem a több tápszert vagy esetleg tényleg aggódhatnak a babámért?
(Mellesleg védőnőm ajánlotta kisfiam 2 hetes korában a tápszert, pedig lett volna még esély növelni a tejmennyiséget, de annyira belém beszélte, hogy nem fog menni és éhen marad a gyerek, hogy persze tápszerhez nyúltam.)
Szerintetek?
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Körbe kérdeztem az ismerősöket, persze az idősebbek már feles tejet is adnának :S más már elkezdte volna az alma levét kóstoltatni, harmadik pedig ilyenkorra már kiváltott egy étkezést! Senki nem mondta, hogy ne adjak a tápszeren kívül mást.
Mérlegelek. Holnap tízórai után megkóstoljuk az almalevet, 2-3 kanállal.
Volt egy válaszoló, aki írta, hogy lehet, hogy el sem fogadná a kanalat. Elfogadja, mert a Vigantolt úgy szoktam neki adni, kanálról tápival keverve, szóval ezzel nem lenne gond.
Mégegyszer mindenkinek köszönöm a véleményét! Mindegyik hasznos volt nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!