Fél éves korban kezdtem a hozzátáplálást, most egy éves múlt. Nem baj, hogy azóta minden nap evett krumplit? (főzelékben kb. fele-fele arányban)
Ezt most komolyan fél év után kérdezed meg? :)
Ha nincs szorulása nem baj, de azért jobb a változatosság, adj neki néha rizst is.
Köszi a válaszokat, biztos Benneteket is agyilag megvisel ez a kánikula.:))))))
Második, Te mit adsz enni a babádnak? Mivel süríted a főzelékét?
Most miért sértegeted a válaszadókat? Igazuk van. Fél év után jut eszedbe, hogy talán gond lehet, hogy mindig krumplival sűríted a főzeléket.
Nekem már 3 nap után lelkiismeret furdalásom van, ha 3 napig krumplit eszik.
Főzelék sűrítése: Rizzsel, 8-9 hónapos kortól pedig liszttel. Nem is minden főzeléket kell sűríteni.
Azt írod, hogy 1 éves a gyerkőc. Már rég nem csak főzelékeket kellene ennie. Pl. tészta? Párolt zöldségek, husik?
Ne haragudj, de sosem értettem az olyan anyukákat, akik állandóan főzelékkel etetik a gyerkőcöt, aztán 1,5 éves kor körül itt siránkoznak, hogy nem eszik meg semmit a gyerek, főleg darabosat nem. 1 évesen a fiam már rég azt ette, amit mi. Tejfölös husi tésztával vagy a fasírt párolt zöldségekkel mai napig nagy kedvence (az apjának is).
61 % -os, pedig irigyelheted a férjemet, tök jóképű, és igen változatosan főzök neki is, ő minden nap tésztát eszik.
A többieknek is köszönöm a megtisztelő választ, látom várjátok ti is a lehűlést :)))))))))
Te milyen "kedves" vagy... Tök normálisan válaszoltam neked, és írogatsz ilyen ironikusan. Lehet hogy neked ártott meg a kánikula.
Első voltam...
nevetek :D
ez a tök változatosan eszik minden nap tésztát, jó volt :D:D:D
mindjárt kezdődik a suli, gyorsan olvasd ki a kötelezőket inkább, nehogy baj legyen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!