Van aki visszaszokott? Miért van ez?
Szia, én is ilyen cipőben jártam.
Amikor abbahagytuk a szopit, ngayon sokat kellett azért küzdenem, hogy negyújtsak rá. De úgy voltam vele, ha már másfél vet kibírtam, akkor ez már csak lelki függőség és ehhez akaraterő kell!
Teljesen megértem azokat anyukákat is, akiknek nem sikerült megállniuk, de szerintem meg kell próbálni. MMindig azt mondtam magamnak csak most nem gyújtok rá. Nem azt néztem, hogy soha többet. most a lányom 3 éves és szerencsére még nem gyújtottam rá.
Én is visszaszoktam. Persze nem annyit, mint előtte, de jól esik elszívni egy cigit, ha a lányom végra ágynak dől ebéd után. Szerintem nincs ebben semmi kivetni való, magadat mérgezed, nem a gyerekedet. Azért én is azt mondom, hogy ha már eddig kibírtad, akkor bírd ezután is, hátha sikerül.
Sok sikert!
szia.én az nagyobbik fiamnál visszaszoktam, aztán jött a következő és újra le. aztán mikor megszületett számolgattam a napokat, hogy mikor gyújthatok rá ismét, mígnem véletlenül ráakadtam Allen Car- végre nem dohányzom című könyvére, azóta mintha felszabadultam volna, boldog vagyok, hogy nem dohányzom. tudom,hogy nem mindenkinek segít, de ha gondolod keress rá a neten.
egy két és fél éves és egy 3hós fiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!