Nektek mennyit segít párotok a a baba körül? Az enyém reggel elmegy dolgozni délután 5körül hazajön, első útja dohányozni vezet aztán eszik, fürdik kb.7óra.
Figyelt kérdés
Viszem fürdeni a kicsit,megetetem,játszó vele,elaltatom.Ő meg internetezik,ahogy most is még.Ja és minden nap a fejemhez vágja,hogy milyen jó dolgom van egész nap semmi dolgom.a kicsink nagyon aktív baba.még Wcre is vinnem kell,nincs el egyedül.2013. jún. 6. 22:06
11/43 anonim válasza:
a férjed hozzáállásával alapvető problémák vannak. szerinte a gyerek a te dolgod és szerinte a gyereknevelés, háztartás vezetése nem munka, úgyhogy még csesztet is. én kibuknék ezen és elbeszélgetnék vele, de látod, más nőknek meg (az összes többi válaszoló) ez normális és természetes. ha neked sem az, akkor adj neki hangot, különben depis leszel, boldogtalan és rámegy a házasságod. amúgy mennyi idős a pici? a wc-zés azért tényleg lehetne csak a "te időd", bár tény, h bizonyos korszakokban ha nem viszed, utánad mennek és elcsevegnek veled kakilás közben :)
12/43 A kérdező kommentje:
Hű akkor még tervezgette h ezt meg azt fog csinálni a kicsivel,csak sajnos nem így lett.1x otthonhagytam őket 2esben az eredmény bombolo baba tiszta pisi mindene a nyitott ablak alatt télén.ő meg ül a gép előtt
2013. jún. 6. 22:32
13/43 A kérdező kommentje:
Én már rég "agyalok" h mit tegyek.de egyszerűén nemtudom mit tegyek.a gyereknek apa is kellene
2013. jún. 6. 22:35
14/43 anonim válasza:
Màr ne haragudj,de hàny évesek vagytok? miota vtok egyutt? tervezett gyerek volt??
15/43 anonim válasza:
12.
én akkr ábrándultam voln aki és hagytam volna el örökre. nem is szereti az a gyereket, ha erre képes volt. fltéve, ha az apa nem 13 éves. különben tudnia kellene, h mennyire veszélyeztette ezzel.
16/43 anonim válasza:
13. persze,a gyereknek apa is kell, de ettől az apától maximum tüdőgyulladást kaphat, mást nem :-(
17/43 A kérdező kommentje:
Én 27 ő 31 terveztük a babát.10 éve együttvagyunk
2013. jún. 6. 22:41
18/43 A kérdező kommentje:
Egyébként mindenkinek megy a zöld kéz
2013. jún. 6. 22:42
19/43 anonim válasza:
Ez nagyon durva amit a férjed csinált... Ilyet egy gyerek sem csinál egy babával már ne is haragudj, de valami nem kerek a férjednél..... Nem hiszem el hogy egy felelősségteljes férfi igy viselkedik. Vagy hogy ö valaha ugy állt hozzá elötte mint ahogy kéne egy férfinek....
20/43 A kérdező kommentje:
Nagyon akarta a babát.de a születése után megváltozott
2013. jún. 6. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!