Hogyan keszititek el 1 eves babatoknak ebedre a Karfiolt? Ja es baj hogy ha eszik csipszet de csak csiot sost es pufarint abbol is csak a feheret.
Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 16:39
1/9 anonim válasza:
Én a karfiolt megpàrolom,és összemixelem,mellé rizs a köretje,vagy krumplipüré.Csipsz:
Én semmi szin alatt nem adnék neki se Csio,se semiféle csipszet,amig nem muszàly.Ezek a csipszek nagyon mü dolgok,rengeteg az olaj,plussz az izfokozo stb benne.Helyette inkàbb nassiként adj gyümölcsös joghurtot,vagy babapiskotàt.De ahogy jonak làtod:)
2/9 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a baba piskotat sem a kekszet semmi ilyesmit nem eszik meg csak ami sos ugyertem nem edes,az edesbol is csak a pufarint eszi meg.
2009. okt. 7. 16:55
3/9 anonim válasza:
Én csináltam már rakott karfiolt is. A lánykámnak nagyon ízlett! Persze a fűszerezése enyhébb volt, mint amit magunknak eddig csináltam. Épp most volt a Spektrumon, hogy a chips-ek a 40%-a só. Olyan, mintha kanállal adnánk nekik.. Persze, te tudod, de én inkább sütnék neki olyan sütit, amiről tudom, hogy mi van benne és kevésbé sós (leveles tésztából sajtos rudak?).
4/9 anonim válasza:
Ja! Kimaradt, hogy 13 hónapos és csak azt az ételt eszi meg, ami darabos.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem irod le kerlek a receptet hogyan csinalod csinaltad a rakott karfiolt? koszi szepen . Ja sajnos nem tudok sutni. meg kezdo haziasszony vagyok (22 eves) .
2009. okt. 7. 17:20
6/9 A kérdező kommentje:
Ja es a pufarinrol mi a velemenyetek? vagy az almas sutirol vagy az olyan sutirol ami kremes?
2009. okt. 7. 17:21
8/9 anonim válasza:
szia
én úgy csináltam, hogy megfőztem a karfiolt, répával, krumplival, sóval, és hússal együtt, és a végén turmixoltam.
finom lett így is, és ízlett neki.
a pufarint nem tudom, micsoda sajnos....
szerintem süteményt ne adj neki direktbe, nem baj, ha nem eszi meg a kekszet meg ilyesmit, az enyém se eszi meg, csak a kezébe adom és kicsit rágja, aztán otthagyja.
chipset se adj neki szerintem rendszeresen :)
9/9 anonim válasza:
Én a magunknak készített karfiol levesből veszem ki a karfiolt, répát, krumplit, ( mielőtt a tejszínnel besűrítem ), összeturmixolom és ehhez jön a hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!