Kisfiam kiesett az etetőszékből a kőre, mikor lélegezhetünk fel?
A röntgen kimutatta volna a belső vérzést is.
Ha agyrázkódása lenne, akkor bágyadt volna, esetleg étvágytalan.
Túlaggódod (jó, könnyen beszélek), ha eddig jól volt, most már nem lesz semmi baj feltéve, ha a biztonsági övet a helyes méretre húzzátok... :)
Azért parázol rá, mert eleve lelkiismeret furdalásod van, amiért nem kötötted be rendesen.
Most már nem tudsz mit csinálni, ha orvos azt mondja rendben van, akkor rendben van remélhetőleg.
Azért van kutacsuk, hogy ilyenkor ne törjön a koponyájuk.
Visszavonom, még lelkiismeret furdalásod sincs.
Lehet tényleg jobb, ha bukósisakot adsz rá.
Nagyon vicces vagy!
Értem az aggódásod, nekem is végigfutott pár gondolat a fejemben, hogy mi minden van, amit nem láthatott a doki. De: abban igazuk van a többieknek, hogy ha van vérzés (akár még csak egy ér repedésből is, lassan szivárgó, stb)az a viselkedés változásával jár, étvágytalanság, sírás, fejfájás, stb. Annyit tehetsz, hogy teljesen "hideg" fejjel nézed a gyereked, és ha valami váratlan dolog van (pl aluszékonyabb), akkor rögtön ügyelet.
Agyrázkódás általában az első "tünet" a nagyobb sérülésnél, az meg minimum hányással jár.
Amúgy, ha a te viselkedésed megváltozik (mert írod, hogy már rémeket látsz, túl ideges vagy), az ráragad a babádra is, ezért írtam, hogy hideg fejjel nézd a gyerkőcöt.
Sajnos előfordulnak ilyen balesetek, én vagy százával néztem-olvastam a gyereket érintő házi balesetekről, megelőzésükről, teszek is érte nem keveset, mégis, ha a fiam "úgy dönt", hogy "meg akar sérülni" - ha értitek, akkor az ellen nem tehetek semmit. Nem előzhető meg minden sérülés, mert azzal a meg a gyerek önállósága, magabiztossága sérül - és ez vezet a legnagyobb balesetekhez tapasztalatom szerint.
Szia!
Nem lett semmi baja végül a kisfiadnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!