Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hallodtatok már olyat, hogy...

Hallodtatok már olyat, hogy esett ki baba az ikeás etetőszékből pedig bekötve volt?

Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 07:38
 1/9 anonim ***** válasza:
2012. okt. 17. 07:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy régi fajta, de azt visszavonták.

Nekünk a legegyszerűbb fehér van, mi nagyon szeretjük.

Megjegyzem, ha egy gyerek kiesik az etetőszékből, az nem az ikea hibája, hanem anyáé, mert otthagyta a gyerekét egymagában tornázni...

2012. okt. 17. 07:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Sokan hiszik, hogy a ma kapható hipi szupi játékok, eszközök maximális biztonságot nyújtanak, hisz mára XXI. században élünk. Nem vagyok a túl aggódós fajta sőt, de ilyen esetekben azért az anyuka is hibás nem kicsit.
2012. okt. 17. 08:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem ismerem ezeket a fajta székeket. Ezért véleményt sem tudok róla mondani. Ezért kell az etetőszéket nagyon alaposan megnézni mielőtt megveszi az ember, illetve minden olyan dolgot amire ráakarja ültetni az ember a gyereket, hogy biztonságos e. Én a sajátomat még mind a mai napig leellenőrzöm, hogy minden rendben va e és csak utána ültetem bele. De ez mindenre igaz amire ráülhet azt megnézem előtte.
2012. okt. 17. 08:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Ennek a széknek annál a sorozatszámnál az ÖVE VOLT HIBÁS nem maga a szék! Nekünk ez a sorozatszámú székünk volt pont a középső gyerekemnél mégis EGYSZER SEM tudott se kimászni se kidőlni belőle pedig nagy súlyú és igen aktív kislány ( a mai napig). Aztán az ikeába visszamenve kicserélték ezt az övet.

Azóta megszületett a legkisebbem vettünk hiper szuper pegperego széket neki, na hiába húzom meg a jó széles öveit valahogy ha eleget ficánkol, tágabbra csúszik és mivel vékony és hosszú baba ezért SIMÁN ki tud (na) belőle bújni, lépni és már fel is áll és mászik ki belőle.

Persze nem hagyom ott nyilván. Csomót kötöttem az övek végére (ahol állítható) így már nem csúszik el egymáson és nem csúszik ki.

Nagymamánál továbbra is ez az ikeás van mondanom se kell abból még sose tudott kimászni.

Úgyhogy magam részéről úgy jártam ezzel a kérdéssel hogy nem feltétlen a drágább a jobb.

Aztán nem akarom szidni a Pegperegot lehet csak mi fogtunk ki valami hibásat.

2012. okt. 17. 08:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Én lányom (9 hós) simán kimászna az ikea etetőszékből, ha egyedül hagynám. Ezért mindig ott vagyok vele. Az a baj szerintem hogy csak 2 pontos a biztonsági öve és ezért könnyen ki tud mászni.
2012. okt. 17. 10:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem hallottam, de erre a hírre emlékszem. Hibás volt egy sorozatnak a biztonsági öve és ki tudott oldódni.

Ha 2009 után vásároltátok a széket, akkor a veszély nem áll fent, ha használtat vettetek, akkor nézzétek meg a sorszámot.

2012. okt. 17. 11:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen székünk van és nagyon szeretjük. Az én fiam bizony sokszor próbált már felállni benne, szerintem ki is mászott volna belőle. DE: Egyik etetőszéket sem arra találták ki, hogy a baba egyedül időzzön benne, soha nem szabad magára hagyni. (Már csak ezért is tartom hülyeségnek a hiper-szuper méregdrága etetőszékeket.)

Mi használunk Mamas and Papast is (kétlaki életet élünk), és a kisfiam abban is simán feláll, pedig annak másabb a biztonsági öve.

2012. okt. 17. 11:25
 9/9 A kérdező kommentje:
csak szék vásárlás előtt állok és azért kérdezem
2012. okt. 17. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!