Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idő volt még elindult...

Mennyi idő volt még elindult a babátok miután felállt?

Figyelt kérdés

Fiam 7hónapos tegnap volt először hogy felállt az ágynál.azóta is többször csinálta.

Illetve nem baj ha már feláll de mászni nem mászik és nem is ül/még?

Kúszni viszont kúszik

2013. jún. 1. 21:16
 1/6 A kérdező kommentje:
Egyenlőre úgy tud csak állni ha van mibe kapaszkodnia és max 5percig tud állni.
2013. jún. 1. 21:17
 2/6 anonim ***** válasza:

4 hónap volt a második lányomnál.

Elsö lányom teljesen átlagosan csinálta ahogy tankönyvekben van.

7 hósan kúszott

8 hósan térdelt, ült, mászott

9 hósan állt

11 hósan egyedül ment.

második lányomnál:

5 hósan kúszott

6 hósan felállt

8 hósan feltérdelt, felült és elkezdett mászni

10 hósan önállóan megy.

ami érdekes, hiába indult be, még is egyszer csak leállt és megvárta míg agyilag is fejlett lett a mászáshoz.

èn mondjuk nem ültettem, és nem segítettem nekik semmiben sem. Nagyon erös híve vagyok, hogy a gyereknek mindent maga kell, hogy megcsináljon, és nem szabad nekik segíteni, mert a sikerélmény viszi elöre az embert.

2013. jún. 1. 21:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 6 hónaposan állt fel először egyedül, és 11 hónapos volt mikor elindult. Előtte természetesen már ügyesen lépkedett a bútorok mellett, de önállóan, kapaszkodás nélkül 11 hónaposan indult el.
2013. jún. 1. 21:22
 4/6 Gyönyörűséges ***** válasza:
7 honaposan allt fel es 1 evesen indult el.
2013. jún. 1. 21:39
 5/6 Gyönyörűséges ***** válasza:

Amit magatol csinal az oke.

En feltem hogy keveset fog maszni ezert igyekeztem sokat a nappaliban a foldon tartani a babamat. Ha felallt vissza tettem, keveset volt a kisagyban es a jarokaban, aztan rajott hogy igy semmit nem tud csinalni es elkezdett maszni :) minden renben van a babaddal ne aggodj. Majd ez utan fog szepen egyedul ulni, nalunk igy volt. Nem veletlen hogy nehany honap eltelik a stabil jarasig.

2013. jún. 1. 21:43
 6/6 anonim ***** válasza:

7 hónaposan állt fel, és 1 évesen indult el.

Nem, nem baj, főleg, ha kúszik is. Sőt, ha kúszik, akkor az sem baj, ha a mászás kimarad, a lényege ugyanaz.

Az sem baj, hogy nem ül még. A legtöbb baba mászásból ül ki vagy állásból ül le.

2013. jún. 1. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!