Sötétben alszik a babátok vagy van éjjeli fény? Miért?
Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 22:18
2/14 anonim válasza:
Sötétben alszik mind a kettő. Azért, mert engem és a férjemet zavar a fény alváskor, ezért gondoltam, nekik is jobb lehet sötétben aludni. Nem panaszkodtak, kitűnő alvók szinte születésüktől fogva.:) Ha bármi miatt mégis kelnek, úgyis kislámpát kapcsolok. A szobájukban világítós a villanykapcsoló, és 1 m magasságban van, hogy éjjel is megtalálják és fel tudják kapcsolni, ha valami van.
3/14 anonim válasza:
Sötétben, mert szerintem úgy a "normális", eddig még nem panaszkodott :)
4/14 Kerria válasza:
Jelenleg éjjeli fény van, mert ismét kel éjjel, így nem kell lámpát kapcsolnom, ha bemegyek, az a fény bőven elég.
Mikor átaludta az éjszakát, akkor sötétben aludt, ha ismét átalussza, akkor megint lekapcsolom majd!
5/14 anonim válasza:
Sötétben. Résnyire nyitva van hagyva éjjel az ajtaja, és néha felébred, ha az előtérben éppen fel van kapcsolva a villany és beszűrődik a fény.
6/14 anonim válasza:
Nálunk van egy nagyon picike éjszakai fény.Én például nagyon utáltam kiskoromban a teljes sötétet,ha felébredtem,nem tudtam,merre vagyok. ő is jobban szereti,ha van,például nem is engedi lekapcsolni az állólámpát.amikor elalszik,akkor kapcsolom át azt a kis picike lámpát.mi így szeretjük...
7/14 anonim válasza:
A 1, 5 évesemnek és a 6 évesemnek is van egy kis fény. A kicsi még felkel inni éjjel, de így nem kell átmennem hozzã, kert csak berakom a vizet neki a kiságyba és megkeresi, ugyanígy a cumiját is. Ha már nem fog felkelni akkor leszokunk róla. A nagyfiamnál csak addíg ég míg el nem alszik utána lekapcsolom
8/14 anonim válasza:
Szia! Sötétben! De egy kicsit mindig fel van húzva a redőny, hogyha felsírna a kislányunk, akkor be tudjuk adni a cumit a szájába.
9/14 anonim válasza:
Nálunk van éjjeli fény, de csak addig használjuk, míg mi is le nem fekszünk. Mert a 14 hónapos lányom már nagyágyban alszik, ami a miénk mellé van rakva, tehát le tud mászni a miénken keresztül. És azért van bekacsolva az éjjeli fény, hogy ha felébredne, de nem sír fel, akkor le tudjon mászni biztonsággal, lássa az ágy szélét...
Ha mi is lefekszünk, onnantól sötét van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!