Sötétben vagy lámpa mellett alszik éjszaka a babátok?
Figyelt kérdés
5 hetes eddig csak kislámpa mellett aludtunk, de hajnalba, hat körül lekapcsolom a lámpát és akkor sötétebb van. de jókat alszik igy is.2009. márc. 26. 18:23
3/14 anonim válasza:
sötétben és az ajtót félig behajtjuk és kinnt ég a villlany ugyhogy egy kis fény bevilágít.
7 hós kisfiús
5/14 anonim válasza:
Nekem csak éjjeli fény mellet hajlandó aludni a babám.6hós
7/14 anonim válasza:
ejjelifeny: a legzesfigyelobe epitett, nem eros, pont jó
9/14 anonim válasza:
Nálunk az elején égett egy kis sólámpa, mert mindíg néztem, hogy mikor alszik vissza. De 1-2 hónap után már nem égettem, csak elalvásig.
10/14 anonim válasza:
Eleinte kislámpánál, most már csak egy konektorba dugható éjjeli fénynél, aminek alig van fénye, de ez is csak azért, hogy ne vak sötétben kelljen átbotolkálnom éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!