Ti nem vagytok néha féltékenyek apára, nagyszülőkre?
Figyelt kérdés
0-24ben én vagyok 2hónapos babánkkal, a férjem csak 5-7ig része az életünknek, nagyszülők, öcsém 2-3 naponta látják. Nekem szinte soha nem örül úgy ahogy nekik. Reggel kapok pár mosolyt meg egy kis gügyögést és annyi, ők 3szor ennyit kapnak. Persze nem mindig van igy de sokszor előfordul. Azért van ez mert engem sűrün lát őket meg ritkábban? Én annyira igyekszem őt boldoggá tenni és olyan rossz érzès néha amikor úgy tűnik másokat jobban szeret mint engem...2013. máj. 31. 12:38
11/12 anonim válasza:
Cseréljetek az apával, menjen ő gyed-re te meg vissza dolgozni.
Ezért is vezetném be, hogy anya csak 1. évig maradhat otthon a kicsivel utána vagy az apa vagy senki nem maradhatna otthon. Mindenkinek csak az előnyére válna.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Aranyosak vagytok!!! :) Amúgy én is örülök hogy ilyen jól elvan mindenkivel a családból, bátran ott hagyhatom anyuéknál fél-1 napra ha úgy szükséges mert tudom hogy jól érzi ott magát. Nem rossz indulatú a féltékenységem, inkább sóvárgás, hogy jajjj rám is mosolyoghatna ennyit mint anyunak fél óra alatt... :)
2013. máj. 31. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!