Anyukák! Ti rá mertek bízni egy kis babát a nagyszülőkre?
lefejt anyatejet oda vinni, meg tápszert is (hátha a hütö elromik), és pontosan leírni elmondani mikor mit kell adni neki. ennyi.
anyám is a 3 hós babába tömte a savas almát, amit folyamatosan kibukott.
Ha nem értik meg, hogy nem kaphat anyatejen kívül mást, biztosan nem bíznám rájuk.
Mondd meg, hogy tudod, hogy nekik is van gyerekük, de z a baba a te gyereked, úgy neveled, ahogy TE akarod, és nem tűrsz beleszólást. Lehet rosszul csinálod, de akkor is a te jogod eldönteni, mit lehet, mit nem.
De őszinte leszek: ha nnyire lesz@rják, amit mondasz, akkor tuti biztosan nem hagynám rájuk egy percre sem, nemhogy 2 napra. Gondolj bele, ha adnak neki pl. szalonnát... Ki tudja hogyan reagálni az a pici pocak erre?
De azt írod, más megoldás nincs. Akkor játszd ki a nagyszülőket egymás ellen. Írd le, hogy mik a szabályok, és ha nem pontosan tartják be, ez volt az utolsó, hogy vigyáztak rá.
Mondd azt, hogy beszéltél a gyerekorvossal, és azt mondta, hogy mindenképpen csak anyatejet kapjon a kicsi 6 hónapos koráig, mert hajlamos az ekcémára/allergiára/asztmára, és a korai hozzátáplálás akár bélelzáródást/bélcsavarodást/gyomorvérzést is okozhat.
Legyél találékony, hozd rájuk a szívbajt, hogy eszükbe se jusson anyatejen kívül mást is adni neki.
és nem vihetnéd magaddal semmiképp a picikédet?
:(
Aki ekkora barom, hogy nem fog fel dolgokat, ami mindenki más számára evidens, annak nem való a gyerekfelügyelet.
Amúgy én rábíztam a gyerekeimet a szüleimre, nem csak két napra, hanem többre is, sosem volt gond. Bár nekik van eszük.
ez olyan elkeserítő:(
de egy szoptatós babát hogy hogy nem vihetsz magaddal?
tőled függ az élete, azért az egészségügy lehetne ennyire rugalmas
engem inkább ez dühít :(
annyira sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!