Ti nem vagytok néha féltékenyek apára, nagyszülőkre?
Jaj már megint egy depis anya.
Pedig csak józan ésszel kellene ezt is nézni.
Vegyél egy 10 kg csokit, és eszegesed naponta többször. Már sokszor túl sok is a jóból, de újdonságnak biztosan nem mondanád.
Aztán egy félévre egyetlen csokit se vegyél, és sehol ne egyél. majd egyszer csak a párod haza állít egy aprócska kocka csokival. Hát nem fogsz a mennyekben járni töle?
Mikor édesebb a csoki, amikor elötted van egy nagy mennyiségben, vagy amikor nagy sokára kapsz egy apró darabot?
Köszi Zsófi! :)
Az elsőnek pedig üzenném h te lehetsz depis vagy csak túl mufurc. Nagyon jól érzem magam, imádok mindent ami velünk történik. Csak elgondolkodtató a dolog. Mindenesetre igazad van oké, csak lehet ezt biztatóan, kedvesen is tálalni. De remélem most jobban érzed magad h egy kezdő anyának jól elakartad rontani a kedvét, hát nem sikerült.
Igazad van kérdező, az anyukák nagyon támadóak tudnak lenni és a játszótéren és mindenhol olyan kedvesnek látszanak, majd amikor valahol a háttérből tudnak szurkálni, örömmel teszik... Ez van sajnos. Nem kell felvenni. :)
Szóval: Én is néha féltékeny vagyok, de apára nem, Őt is imádja, és szerelmesek egymásba (lányunk van) én inkább a mamára vagyok néha egy picit. :D
Mama nagyon gyereklelkű és közel lakik, szinte naponta jön, látjuk. Mindig bohóckodik, megnevettetni és szeretik egymást. DE Ő is következetes és örülök, h jól megvannak, Rá lehet bízni ha kell, csak néha nekem is fura, h talán előbb kacagtatja meg, mint én.
Persze az jól esik és ezeket tartsd Te is szem előtt, hogy az anyja én vagyok és senki más!
MÉg ha időlegesen máshoz is ragaszkodik majd, ez nem lesz mindig így. Ha fáj valamije inkább hozzám jön, ha álmos, nyűgös, akkor is, Persze az is jó, hogy hozzám, apához és mamához is szinte ugyanolyan szívesen megy, ha hívjuk. Nagyon kicsi még a babád, ne izgasd magad ilyennel, és hagyd egyedül is játszani később, akkor majd Ő megy Hozzád, ha hiányzol. :)
Az én egy évesem is hozza a könyvecskéit, stb. :)
A 4,5 évesem a 4 éve látott nagypapájához oda sem ment, egyáltalán nem foglalkozott vele. A 2 éves kislányom úgyahogy elvolt velük. A 6 hónapos babám nevet mindenkire, nem kell ahhoz nagypapának-nagymamának lenni.
Nagymamának-anyu- örülnek, de ha nem jön hetekig, akkor sem hiányolják. Apának örülnek, ha nagyritkán itthon van. Egyébként annak pedig örülök, hogy apjukat imádják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!