Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van tejcsi, vagy nincs?

Van tejcsi, vagy nincs?

Figyelt kérdés
3,5hónapos a babám,mióta hazajöttünk a kórházból sajna kap tápszert. Szopizik valamenyit keveset,sajnos mert nemsok tejcsim van meg lusta szìvni inkábbcsak sìr, de ilyenkor nemfejem ki mert akkor legközelebb nemtudom cicire tenni nem lakik jól vele csak azt akarom,hogy együtt legyünk,de sajnos egy pár napja nemis nagyon akarja elfogadni megjött a menzeszem. Este fejek 30-40ml,de egésznap nem sokat szìv,reggelre meg bevan csómosódva az miért van? Volt,hogy éjszaka felkelltem kifejtem de reggel nem volt semmi. Mik azok a csomók? Napközben eddig folyt a tejcsi a mellemből,de 5-8perc alatt kiszìvta,akkor csak volt csak kevés ugye?
2013. máj. 30. 14:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is már az elejétől tápszerezni kellett sajnos. Mindig megszoptattam előtte, és én fejtem is, hogy több legyen.

A csomókat ki kell masszírozni.

A babám egyszercsak elkezdte azt, hogy csak az egyik cicimből volt hajlandó szopizni. Ahogy fejtem, valóban az egyikben mindig sokkal kevesebb volt, az is nehezen jött. Olyan 3 hónapos korától viszont abszolút nem volt hajlandó szopizni, akármit csináltam vele. 2 hónapig tudtam még fejni, egyre kevesebb lett, végül elfogyott.

Nagyon tudom irigyelni azokat akiknek van tejük és tudnak szoptatni.

Nekem a fejés, a mellszívás, a talpmasszázs, a szoptatós tea és az alkoholmentes sör segített, hogy több tejcsi legyen. Én úgy érzem kihoztam a maximumot a helyzetből, mert amikor hazajöttünk a kórházból semmi tejem nem volt, viszont totál ki voltam borulva, mert annyira mást mondott mindenki.

Azt javaslom, hogy ha szopik akkor szoptasd, ha nem akkor pedig próbáld meg elfogadni, hogy a szoptatásnak semmi köze ahhoz, hogy jó anya legyél.

Ja, és nekem meg sem jött a menzeszem, szóval fogalmam sincs miért döntött úgy 3 hónaposan, hogy nem szopik.:(

2013. máj. 30. 15:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! Szép napot! Jó egészséget kìvánok nektek!
2013. máj. 31. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!