Egy szobában aludni az anyatejes babával = több ébredés?
Figyelt kérdés
Egyszer olvastam erről, hogy azok a babák, akik egy szobában (netán egy ágyban) alszanak az anyukájukkal, ők többször felébredhetnek, mert érzik az anyatej illatát.
Nálatok hogy volt?
Nem akarok semmiféle következtetést levonni, csak kíváncsi vagyok, másoknál hogy van (volt) ez.
Nálunk igaz: kettő gyerekem nem igazán ébredt éjszaka szopizni, külön szobában voltak, -egy gyerekemmel egy szobában aludtam, ő sokszor felébredt.
2013. máj. 27. 07:44
11/12 anonim válasza:
Mi a kezdetektől egy szobában vagyunk vele,így nyugodtabb vagyok. Eleinte 2-3 óránként kelt,aztán 2 hós korától 6-7 órát aludt egy huzamban,3.hónaptól átaludta az éjszakát (10-9-ig),majd a fogzás kezdetével borult minden. Nagyon sokszor ébredt,én magam mellé vettem és cicivel nyugtattam,sokszor én is elaludtam,így volt,hogy a mi ágyunkban töltötte az éjszakát. 2 hét alatt rendeződtek a dolgok,igaz,mostanában megint kel 1-2x éjszaka,de szerintem jön a többi foga,csak emiatt,mert magam mellé teszem,simogatom és már alszik is. 8 hónapos fiú egyébként,1 éves kora után megy külön szobába,HA sikerül leszoktatni az éjszakai cicizésről.
12/12 anonim válasza:
Mi egy ágyban alszunk a kislányommal (4 hetes), de nem ébred többször.. Éjszaka csak egyszer kel fel, szopizik, és már alszik is vissza. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!