Anyatejes 6 hósom 1 hete nem kakil, mit csináljak vele?
Kínlódik, vagy csak téged aggaszt?
Lassan úgyis kezditek a kóstoltatást, adj neki két-három babakanálnyi baracklevet délelőtt (vagy babáknak való cukormentest, vagy igazi barackot passzírozz át).
Ha nagyon nyom, feszeng, fáj a hasa, akkor érdemes aggódni, ha nincs semmi gond, jó kedélyű, akkor tényleg normális még a 10 nap is anyatejeseknél.
Ha rossz tőle a közérzete, akkor meglázmérőzheted, de ha már hat hós, akkor tényleg egészségesebb az, ha adsz egy kis őszibarackpépet - az segíteni szokott a legmakacsabbakon is. :)
A baj az,hogy mivel ezzel egy időben elkezdett kibújni két foga,ezért nagyon írós,nyűgös, így nem tudom hogy a hasa is fáj-e vagy "csak" az ínye. Viszont iszonyat büdöseket durrogtat, úgyhogy biztos érik az anyag odabent..
Kóstoltatást elkezdtem, utálja, de a barack pl nem segített,már ha egyáltalán landolt valami a pocakjába is..
Szelek működnek akkor nincs teendö,ne terheld még az elöttem irt dolgokkal,anyatejes babánál belefér a 10nap!Hamarosan jelenkezni fog a pelusba.Fogzás nem minden babánál okoz olyan tünetet.
5gyermekes anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!