Anyatejes 6 hósom 1 hete nem kakil, mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Plusz fogzik, nyűgös,elvileg ilyenkor hasmenésük szokott lenni,de neki nem. Védőnő azt mondta, 10 napig normális ha nincs széklet..hát nem tudom.2013. máj. 24. 20:53
11/22 anonim válasza:
szerintem 7nap kakilás nélkül sok....én már próbálkoznék a lázmérővel az tuti
12/22 A kérdező kommentje:
Igen, durrog ezerrel,szóval nincs bedugulva. Köszi a megnyugtatást :)
Lázmérőt is próbáltam,semmi.
2013. máj. 24. 21:26
13/22 anonim válasza:
Kamillatea cukorral. Nekünk mindig bevált. Addig tornáztasd, és masszírozd körkörösen a pocakját. Én holnap megpróbálkoznék egy hőmérőzéssel, és ha nem válik be, felhívnám a dokit.
14/22 anonim válasza:
Kisfiamnál is kb. 6 hónaposan kezdett ritkulni a széklete és néha már én is aggódtam, nekem akkor azt mondta a doki hogy el kell kezdeni a hozzátáplálást mert megérett a gyomra rá és hogy az anyatejből szinte mindent feldolgoz a gyomra ezért ritkább a kaki és ha van akkor is kemény ami bajt okozhat, nekünk akkor így megoldódott a dolog.
15/22 A kérdező kommentje:
Én elkezdtem már kóstoltatni,lehet pont ez volt a baj..
2013. máj. 24. 21:43
16/22 anonim válasza:
Az attól függ, mivel kóstoltattad. A krumpli, alma és a répa, esetleg lehetne oka, de nem hinném. Az őszibarack is szokott segíteni ilyen esetekben, és a szilva.
17/22 anonim válasza:
A kérdésben anyatejest írtál, ezért nem is írtam a gyümölcsöket. Nem tudtam, hogy már adod neki.
18/22 anonim válasza:
Szia! Tudom min mentek keresztül. Kislányomnál ugyanez volt,szorulást okozott a fogzás,míg ki nem bújt az első kettő. Aztán mos megint fogzik,megint szorulása van,de már tudom mit tegyek. Kipróbáltam szinte mindent,a kúp kivételével,de semmi nem segített. Aztán ajánlották a Mira babavizet,és az bevált. Szegénykém annyit kakilt utána.. Enyhén sós,de nem hashajtó! Pont csak annyit lazít a székletén,hogy kitudjon jönni. Én úgy adtam neki,hogy egy pici almalével elkevertem és megitattam. De ha a pépeset elfogadja,úgy is adhatod,hogy pl. a reszelt almába teszed. Remélem segít. Kitartást nektek,aztán majd írd meg,sikerült-e.
19/22 anonim válasza:
Együtt tudok érezni veled. :( Az én kisfiam is szorulásos pici kora óta. Nekünk a kamilla tea cukorral vált be. Mikor legutóbb ilyen gondunk volt, nem volt hajlandó inni, úgyhogy algoflexes gyógyszeradagolóval adtam neki kb 1 dl kamillateát, és pár óra múlva meg volt az eredménye.
20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi tippeket! Megírom ha lesz változás és hogy mi vált be..
A hozzátáplálást azért nem írtam,mert ugyan elkezdtem kóstoltatni vele leveket hogy legalább igyon valamit ebben a melegben,de kifolyatja a száján,grimaszol,szóval nem sok kerülhetett belé. Volt babavíz,almalé,tea,baracklé..de mondom,csak öblögetett vele maximum.
2013. máj. 24. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!