7,5 hós szopizós babátok átaludja az éjszakát? Mi még 1-2x kelünk. Pedig már adok neki uzsit is, hátha már nem elég neki a tejcsi.
Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 10:58
1/8 anonim 

válasza:

Nekem sem aludja át az éjszakát.Én is adok neki uzsit 6 óra körül, de még így is felébred 4-5 között felébred. De van amikor többször is felkel. Most a fogzás miatt aludt rosszabbul.
:))
2/8 anonim 

válasza:

biztos fogzik. az enyém 7 hós, éjjel másfél óránként kel, felriad szerintem a fájdalomra, amjd visszaalszik kis segítséggel, biztos nem éhes éjjel. kitartást!
3/8 A kérdező kommentje:
kicsim csak cicin alszik vissza. Fogzás az van, reggel vettem észre, hogy kibújt a 2. foga.
2009. okt. 5. 11:35
4/8 anonim 

válasza:

Már bocs, de egy ennyi idős babábnak már legalább kétszer naponta kéne ennie húsos főzeléket, és gyümölcsöt is legalább egyszer. Nem mondod, hogy még mindig csak anyatejen él szinte kizárólag?
5/8 anonim 

válasza:

Ja, és ezt gyermekorvosok mondják, nem Én találtam ki....
6/8 anonim 

válasza:

Napi egyszer eszik főzeléket vagy gyümölcsöt (8,5 hónapos) és 3 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. Nema tejen múlik, hanem a megszokáson, szoktatáson. Szerintem.
7/8 anonim 

válasza:

8 honapos a babam, ugyanez a helyzet. Naponta min. ketszer szopizik, reggel gyumit kap, ebedre fozeleket, uzsira tejpepet, este pedig tapszert es szopizik, szoval ehes nem lehet. Jelenleg fogzik, de nem nagyon zavarja, inkabb a mozgasfejlodes miatt ebredhet, ezzel pedig nem sokat lehet csinalni. De tuti, hogy a szokas hatalma igen nagy, es inkabb megszokasbol kelnek a lurkoink... :o)
8/8 anonim 

válasza:

13 hónaposan aludta át először az éjszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!