Fiú vagy Lány? Nagyon kíváncsi vagyok mit gondoltok, el fogom mondani miért.
Teljesen egyetértek a 62. hozzászólóval, rengeteg rossz indulatú, unatkozó vitát szító ember van itt sajnos.
Már én is jártam így, hogy egy tök ártatlan kérdést úgy kifacsartak, hogy tán egy-két kivétellel egyáltalán nem a kérdésre válaszoltak, csak osztották a hülyeségeiket :(.
62!
Egeszen addig senkit nem zavart, hogy a kommentelonknek nem csak a kérdésre válaszoltak, amíg a gyonyoru, csodaszép, cuki jelzők repkedtek. Kérdem en, ha azokkal nem volt probléma, az en hozzászólásommal miért? Mert itt csak puncsolni lehet, őszintének lenni nem?. Ja, hogy az a jobb, ha a szemébe dicsérik, a háta mögött meg szidják az embert? Erre kell tanítani a gyerkeket?
Nem becsmereltem senkit. Mégegyszer utoljára elismetlem, a gyerek nem csúnya. Csupán en nem tartom szépnek. Mint tudjuk, a szépség relatív. Nekem pl Angelina Jolie gyonyoru, Jennifer Aniston meg nem, ettől o meg nem lesz csúnya. Mondjuk kellene nemi értelem hozza, hogy ezt fel fogjátok.....
A ti fajtátok kifejezést pedig boknak veszem, jo? A mi fajtank nem puncsol, nem képmutató, nem hazudik. :)
Nekem mar csak egy hozzáfűzni valóm van, a kedvenc idézetem, ami nagyon jol rávilágít a kialakult helyzetre:
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.
Woody Allen
Feladtam, kérdező. Legyőztél. 20. voltam.
Nevezzük a kérdezőt az Év Szülője Díjra!:)
Tojik a gyerek személyiségi jogaira, gagyi oldalon, haknizik a fotójával és mekis kajával tömi.
Aaliyahh for president, yeahh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!