Fiú vagy Lány? Nagyon kíváncsi vagyok mit gondoltok, el
fogom mondani miért.
Őszintén ilyet nem mond egy anyuka sem más gyerekére.Vagy lehet, hogy nem vagy anyuka? Ez olyan dolog amit úgy (hiába úgy gondoljuk) magunkban tartjuk, mert átérezzük, hogy a másiknak rosszul esik.Nem illik ilyet mondani, inkább ne mondj semmit. Nem gondolod? Felvilágosítalak, mert látom nem érted.Ezt nevezik BUNKÓSÁGNAK!
2013. máj. 26. 22:09
Visszavontam, kérdező, beléd se szorult intelligencia. A célom csupán annyi volt, hogy nézz magadba, mennyi értelme van a gyerekedrol képet feltenni ide. Talán hogy a pedomaci arra verje ki? Bocs, ha igy gondoltad.
2013. máj. 26. 22:10
Mit nem mond? Hogy nekem nem szép? Miért nem? Nem azt mondtam, hogy ronda.
Van gyerekem egyebkent. Nem érdekel, hogy mas szépnek latja e. Mindenkinek a magáé a legszebb. Ennyi.
2013. máj. 26. 22:11
34/73 A kérdező kommentje:
na akkor eljött a pillanat mikor vissza kéne venned bunkókám! mégegyszer leírom hátha bemegy a hajacskád alá :
NEM KÉRDEZTEM HOGY SZÉP E!!!!!!!!!!!!!!!!!!
majd mikor tudsz olvasni,gondolkodni,vagy bármi ezzel kapcsolatosat akkor válaszolj jó? ezek hiányában inkább ne tedd,mert ez már a szánalmas kategória! és MÉGEGYSZER HÁTHA SIKERÜL FELFOGNI: NEM AZT KÉRDEZTEM SZÉP E ÍGY NEM TARTOZHATOK AZOK KÖZÉ AKIK EZT KÉRDEZGETIK!!!oksi csillagbogár? :D
Igen, te magad írtad: mindenkinek a sajátja szép, ennyi.
Akkor meg minek kellett megjegyezni?
2013. máj. 26. 22:15
36/73 A kérdező kommentje:
Ja és a lepontozással kapcs. miért kéne pozitívan értékelnem,ha nem hasznos választ írsz,merthát még a kérdést sem sikerült értelmezned...sorry
Az van, hogy nem tudod mit illik és mit nem. Biztos nem tanították meg neked.Pedig már megetted a kenyered javát tudnod kéne. Vagy lehet, hogy tanították volna csak nehéz a felfogásod.Kitudja.. Mindenesetre tapsold meg magad és veregesd meg a vállad, ügyes voltál, amiért elmondtad az őszinte véleményedet.Ha benned maradt volna biztos szétpukkad az a hatalmas őszinteee arcod.
2013. máj. 26. 22:18
38/73 A kérdező kommentje:
Ennyi!
nem azért nem hasznos a válaszod mert nem látod szépnek mielőtt ebbe is belekötsz:) hanem mert nem a kérdésre válaszoltál mellesleg gyökér vagy
Nesze, mehetsz a levesbe gyökérnek! :D
2013. máj. 26. 22:35
En nenm tom mi folyik itt,de az biztos h vilagi szep kisfiu van a kepen.igaz h a kerdes mas,de ajogy lattom vann itt roszindulatu anyuka is,mindenkisbaba szep,ahogy ez a cuki kisfiu is.jo egeszseget a picinek.
2013. máj. 26. 22:53
Kapcsolódó kérdések: