Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiú vagy Lány? Nagyon kíváncsi...

Fiú vagy Lány? Nagyon kíváncsi vagyok mit gondoltok, el fogom mondani miért.

Figyelt kérdés
[link]
2013. máj. 26. 21:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen utolsó :)
2013. máj. 26. 22:59
 42/73 anonim ***** válasza:
76%

Gyönyörű gyermek akárkié is :)))!!!A kötekedővel meg ne foglalkozz!!Biztos unatkozik!:DD

Tündéri!!!

2013. máj. 26. 23:04
 43/73 anonim ***** válasza:
74%
Szia! Már tudom, hogy azóta elárultad, hogy kisfiú, csak le akarom írni, hogy amikor ránéztem a képre, nem is gondolkodtam, egyből láttam, hogy egy kisfiú van a képen :)! Bolond, aki kislánynak látja. Nagyon szép kisfiad, a bunkó válaszolóval meg ne foglalkozz!!
2013. máj. 26. 23:28
 44/73 anonim ***** válasza:
72%
Én fiamat 100ból 99en lánynak nézik, mert szőket göndöt haja van és ritka gyönyörű (tényleg az nem tudom mitől lett ilyen szép mert én ronda vagyok, de már rekmlámhoz is akarták).Hatalmas kékszemei vannak, de mindig fiús rucikban van.
2013. máj. 26. 23:44
 45/73 anonim ***** válasza:
38%

Hopsz, micsoda véranyák vannak itt.....

Először a kérdésed: aaliyahh kérdése:Fiú vagy Lány?"

Stimmel, ez volt az? Igen.

Aztán a vérengzést kiváltó válasz: "Fiú. Hogy őszinte legyek, kétség nem fér hozza.... " A kérdésre válaszolt? Igen.

A válasz kiegészítése:"Nem tartozik az általam szépnek tartott gyerekek koze, ne haragudj."

Ez egy szubjektív vélemény volt. Lehet hogy nem kellett volna, de nyilván kibukott belőle. Jó hogy meg nem lincselitek miatta. Nincs joga az embernek véleményt mondania? Akkor nem kell nyilvános oldalon közzé tenni egy képet. Vagy csak az a válasz elfogadható, ahol tömjénezik a gyereket? Fogsz még olyannal találkozni, aki szerint nem szép a gyerek/buta/rossz/akármi és nyilván olyannal is, aki szerint nincs nála gyönyörűbb/okosabb/angyalibb a világon. Értelmes embernek két dolgot kellene ilyenkor tennie: elfogadnia a masik véleményét -pláne, hogy itt a válaszadó még bocsánatot is kért- illetve meg válogatni, hogy kinek a véleménye számít.

Erre kellene tanitanotok a gyereketeket, nem arra, hogy azonnal unintelligens módon reagáljatok egy megjegyzése.....

A gyerek egyebkent egyértelműen fiú. Lehet, hogy akik lánynak nézik csupán "a biztonsági pályán" maradnak - tudod, "olyan szép, biztos kislány" .....

2013. máj. 27. 06:16
 46/73 anonim ***** válasza:
29%

Igen nekem is egyből az jött le hogy fiú de szép kis arca van így gondolom ezért nézik kislánynak.

Abban egyetértek az utolsó válaszolóval hogy ha ide képet tesz ki az ember akkor igenis benne van a pakliban hogy nem csak 100% ajnározó válaszokat kap, mert szólásszabadság van, és a véleményt kérdezted ő meg elmondta.

Az én legkisebb fiamat is a totál fiús ruhák ellenére is rendszeresen lánynak nézik, nem különösebben szép, csak irtó hosszú sűrű szempillája van, olyan kis kerek arca íves szája és a haja sem tök rövid. Azért így se mondható szerintem kislánynak de már megszoktuk mindig annak nézik.

2013. máj. 27. 07:35
 47/73 anonim ***** válasza:
0%
biztos irigy az anyuka azért pontozgat le mindenkit :D :D szánalmas"anya"kategória,menjél inkább mosni vagy főzni aranyom.....
2013. máj. 27. 09:12
 48/73 anonim ***** válasza:
38%
Hú, jövök a vérszagra, imádom:)) Ha már szólásszabadság van, elmondom, hogy fiús, de egyáltalán nem szép. Egy kis mosolyt se váltott ki belőlem a kép. Evvan. Jöhetnek a sz.rdobálók:)
2013. máj. 27. 09:14
 49/73 anonim ***** válasza:
68%
Amúgy meg milyen anyuka az ilyen, aki sz.rba se nézi a gyerek személyiségi jogait és egy ilyen oldalra csak úgy feldobja a gyereke képét arccal? Olyan jó, h az én szüleim nem csinálnak ilyet...pedig idősek, nem diplomások, egyszerű emberek, mégis van ennyi eszük... Már felnőtt vagyok, de mai napig megkérdeznek, h megmutathatják-e a boltban pl. az esküvői képeinket. Egy kis faluban laknak.
2013. máj. 27. 09:19
 50/73 anonim ***** válasza:
52%
Egyèbként én sem látom szépnek és szerintem sem normális dolog egy ilyen oldalra kirakni a gyerekről fotókat. Az meg, hogy most nem túl szép semmit nem jelent.
2013. máj. 27. 09:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!