1,2 éves vagy afölötti gyerekek anyukái, nektek hiányzik a kisbaba-kor? Mit szerettetek benne a legjobban?
Nem hiányzik, olyannyira nem, hogy pont a kisbaba korszak miatt nem akarok még egy gyermeket.
Én még egyszer nem csinálom végig. Az én lányom 2 éves lesz a nyáron, sokkal nyugodtabb vagyok, sokkal jobban kijövünk. Érdekes dolog ez, mert mikor terhes voltam, mindenki azt mondta, hogy a picikkel könnyű csak esznek és alszanak. Mióta nagyobb a lányom, mindenkitől azt hallom, hogy mennyire rossz volt a kisbaba korszak. :d
Homályba űzve káoszt, kialvatlanságot, izgalmat, kétségeket és végtelennek tűnő hasfájós sírásokat :), olvadós nosztalgiával gondolok én is a fiamra babakorában (pláne, hogy szeretnénk kistestvért). Legjobban azt szerettem, amilyen igazi kisbabás, "tiszta lapos" őszinte bizalommal, ragaszkodással és szeretettel tudott felém fordulni. És persze a meghitt összebújásokat a szoptatás utáni bealvásnál.
De a dackorszak ellenére (3 éves lassan) nagyon élvezem, hogy most már sok mindenben partner, napról napra alakul a személyisége, lehet vele beszélgetni (az az igazi derülős gyerekszáj korszak ez), együtt játszani mindenféle szerepjátékot, amiben én is újra gyerek lehetek - és magára is hagyni néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!