1,2 éves vagy afölötti gyerekek anyukái, nektek hiányzik a kisbaba-kor? Mit szerettetek benne a legjobban?
Nekem nem. A mostani időszakot sokkal jobban élvezem.
A lányom hasfájós volt, hipotónia miatt nem tudott rendesen szopni, ezért úgy 3 hónapig iszonyat szenvedés és fájdalom volt a szoptatás. A hozzátáplálás szintén katasztrófa volt.
Az egyetlen ami hiányzik, az az, amikor már rendbe jött a szoptatás, simogatta a mellem, mosolygott, aztán együtt elaludtunk.
Szerintem a másfél éves korra gondolt a kérdező! ??
1.kérdésre:
Nekem néha igen is hiányzik, mert ikreim vannak és nagyon nyüzsgők amióta elindultak! Annak meg már lassan 1 éve!
Nem volt könnyű a csecsemő kori időszak sem, de néha azért visszasírom! Főleg amikor ketten három fele mennek/ szaladnak, vagy éppen nyávognak valamiért, és nem tudják még elmondani hogy miért, vagy elkezdenek mindent ki/le pakolni!!!!! :(
Ennek ellenére Én is azt mondom, hogy minden kornak megvan a maga szépsége!!!
2.kérdésre:
Én azt szerettem benne a legjobban, hogy sokat mosolyogtak a kis fogatlan szájukkal, nem szaladgáltak el és ettek + aludtak! Igazi minta babák voltak!!!!!!!!!!
Most meg igazi fiúk!!! :D ;)
Ikres
Nekem a kisbabakor meghittsége, az a csendes összebújásos babaillatú miliő hiányzik egy kicsit.
De imádom a felfedező-korszakot is, meg mindegyiket.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!