Gyerekülést szeretnék venni, 0-18kg-os határig, de tanácstalan vagyok. Melyiket ajánljátok?
Én mindenképp olyat akartam, ami 9-36 kg-os, és nem 9-18-as. Mi ezt találtuk a legjobbnak:
45 ezerért vettük, és én nagyon szeretem! Szerencsére a fiam is, imás benne utazni is, aludni is. És biztonságos. 2008-ban tesztgyőztes volt!
Mi is Naniat vettünk, szűkítőset, dönthetőset. 9000-ért.
Nekünk bevált és ki lehet fogni nagyon olcsón.
azért szeretnék 0-18kgig használhatót venni, mert a kislányom még csak 7kg, de már 70cm és a hordozóból kilóg nagyon a lába.
köszönöm a segítséget, ha még valaki tud segíteni, megköszönném:)
Nekünk ilyen van és szuper. És ne vegyél nagyobbat mint 0-18 Kg mert nem hiszem hogy ami egy pár kg-os gyereknek kényelmes az egy 36 Kg-os gyereknek is megfelelő és fordítva. A lényeg hogy ha az autótok lehtővéteszi akkor isofixes gyerekülést vegyetek.
nekünk 9-36-kg-os van. Mondjuk mi akkor vettük amikor 9kg-am lett a babó. Én megvagyok vele elégedve a babó is szereti. Nagyon jó kialakítása van, dönthető a háttámlája is.
Ilyen:
Pink-flower
Szerintem jó és hosszú életű:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!